Anne Liveng, Helle Storm

• Social-og sundhedsarbejde
    • Social kapital

@book{cd312a00eba711dd98df000ea68e967b,
    title = "Afd{\ae}kning af kompetenceudviklings- og videreuddannelsesbehov hos Social- og sundhedsassistenter m.fl. ansat i sundheds-, pleje- og omsorgssektoren",
    abstract = "Projektet kortl{\ae}gger behov for og {\o}nsker til kompetenceudvikling, videreuddannelse og l{\ae}ringsaktiviteter p{\aa} arbejdspladsen hos ansatte i sundheds-, pleje- og omsorgssektoren gennem en kvalitativ analyse af konsulent-, ledelses- og medarbejdererfaringer.Projektets s{\ae}rlige fokus er udvikling af social kapital knyttet til kompetenceudvikling samt de ledelses- og medarbejderkompetencer, der er knyttet hertil.Projektet er udf{\o}rt i samarbejde med Region Sj{\ae}lland, Roskilde Universitets Center og University College Sj{\ae}lland.",
    keywords = "Kompetenceudvikling, Social-og sundhedsarbejde, Social kapital",
    author = "Anne Liveng and Helle Storm",
    year = "2008",
    publisher = "V{\ae}kstforum Sj{\ae}lland",

Afdækning af kompetenceudviklings- og videreuddannelsesbehov hos Social- og sundhedsassistenter m.fl. ansat i sundheds-, pleje- og omsorgssektoren. / Liveng, Anne; Storm, Helle.

Region Sjælland : Vækstforum Sjælland, 2008. 56 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Afdækning af kompetenceudviklings- og videreuddannelsesbehov hos Social- og sundhedsassistenter m.fl. ansat i sundheds-, pleje- og omsorgssektoren

AU - Liveng, Anne

AU - Storm, Helle

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Projektet kortlægger behov for og ønsker til kompetenceudvikling, videreuddannelse og læringsaktiviteter på arbejdspladsen hos ansatte i sundheds-, pleje- og omsorgssektoren gennem en kvalitativ analyse af konsulent-, ledelses- og medarbejdererfaringer.Projektets særlige fokus er udvikling af social kapital knyttet til kompetenceudvikling samt de ledelses- og medarbejderkompetencer, der er knyttet hertil.Projektet er udført i samarbejde med Region Sjælland, Roskilde Universitets Center og University College Sjælland.

AB - Projektet kortlægger behov for og ønsker til kompetenceudvikling, videreuddannelse og læringsaktiviteter på arbejdspladsen hos ansatte i sundheds-, pleje- og omsorgssektoren gennem en kvalitativ analyse af konsulent-, ledelses- og medarbejdererfaringer.Projektets særlige fokus er udvikling af social kapital knyttet til kompetenceudvikling samt de ledelses- og medarbejderkompetencer, der er knyttet hertil.Projektet er udført i samarbejde med Region Sjælland, Roskilde Universitets Center og University College Sjælland.

KW - Kompetenceudvikling

KW - Social-og sundhedsarbejde

KW - Social kapital

M3 - Rapport