Adult education and the labour market

already a tradition?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelAdult education and the labour market III
    RedaktørerHenning Salling Olesen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1996
    StatusUdgivet - 1996
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer47
    ISSN1395-6833

Olesen, H. S. (1996). Adult education and the labour market: already a tradition? I H. S. Olesen (red.), Adult education and the labour market III Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 47
    Olesen, Henning Salling. / Adult education and the labour market : already a tradition?. Adult education and the labour market III. red. / Henning Salling Olesen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 47).
    @inbook{5aa3120052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Adult education and the labour market: already a tradition?",
    author = "Olesen, {Henning Salling}",
    year = "1996",
    editor = "Olesen, {Henning Salling}",
    booktitle = "Adult education and the labour market III",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Olesen, HS 1996, Adult education and the labour market: already a tradition? i HS Olesen (red.), Adult education and the labour market III. Roskilde Universitet, Roskilde, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 47.

Adult education and the labour market : already a tradition? / Olesen, Henning Salling.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Adult education and the labour market

T2 - already a tradition?

AU - Olesen, Henning Salling

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Adult education and the labour market III

A2 - Olesen, Henning Salling

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Olesen HS. Adult education and the labour market: already a tradition? I Olesen HS, red., Adult education and the labour market III. Roskilde: Roskilde Universitet. 1996. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 47).