Adoption, nation, migration

Anders Riel Müller

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Resumé

Som transnationalt adopteret vokser man ofte op med en fortælling om, at man er født i et fattigt land. Og at ens første forældre var fattige eller oplevede så store problemer, at de ikke så andre muligheder end at afgive en til adoption. Det er en historie, man bliver fortalt igen og igen. Og som man ender med at fortælle sig selv. Fattigdom er problemet. Adoption er løsningen. Eller er det?
OriginalsprogDansk
TidsskriftModkraft.dk : progressiv portal
StatusUdgivet - 3 apr. 2013

Emneord

  • Adoption
  • Fattigdom
  • Udvikling

Citer dette

@article{45a73b0606484457a78b55e9a15960eb,
title = "Adoption, nation, migration",
abstract = "Som transnationalt adopteret vokser man ofte op med en fort{\ae}lling om, at man er f{\o}dt i et fattigt land. Og at ens f{\o}rste for{\ae}ldre var fattige eller oplevede s{\aa} store problemer, at de ikke s{\aa} andre muligheder end at afgive en til adoption. Det er en historie, man bliver fortalt igen og igen. Og som man ender med at fort{\ae}lle sig selv. Fattigdom er problemet. Adoption er l{\o}sningen. Eller er det?",
keywords = "Adoption, Fattigdom, Udvikling",
author = "M{\"u}ller, {Anders Riel}",
year = "2013",
month = "4",
day = "3",
language = "Dansk",
journal = "Modkraft.dk : progressiv portal",
publisher = "Monsun",

}

Adoption, nation, migration. / Müller, Anders Riel.

I: Modkraft.dk : progressiv portal , 03.04.2013.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

TY - INPR

T1 - Adoption, nation, migration

AU - Müller, Anders Riel

PY - 2013/4/3

Y1 - 2013/4/3

N2 - Som transnationalt adopteret vokser man ofte op med en fortælling om, at man er født i et fattigt land. Og at ens første forældre var fattige eller oplevede så store problemer, at de ikke så andre muligheder end at afgive en til adoption. Det er en historie, man bliver fortalt igen og igen. Og som man ender med at fortælle sig selv. Fattigdom er problemet. Adoption er løsningen. Eller er det?

AB - Som transnationalt adopteret vokser man ofte op med en fortælling om, at man er født i et fattigt land. Og at ens første forældre var fattige eller oplevede så store problemer, at de ikke så andre muligheder end at afgive en til adoption. Det er en historie, man bliver fortalt igen og igen. Og som man ender med at fortælle sig selv. Fattigdom er problemet. Adoption er løsningen. Eller er det?

KW - Adoption

KW - Fattigdom

KW - Udvikling

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - Modkraft.dk : progressiv portal

JF - Modkraft.dk : progressiv portal

ER -