Administration of the Statutory Industrial Injuries Scheme in Denmark

Caroline de la Porte

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelPrivate Legal Entities in the Administration of Statutory Social SEcurity Systems
RedaktørerF Goyens
ForlagLeuven University Press
Publikationsdato2000
StatusUdgivet - 2000
Udgivet eksterntJa

de la Porte, C. (2000). Administration of the Statutory Industrial Injuries Scheme in Denmark. I F. Goyens (red.), Private Legal Entities in the Administration of Statutory Social SEcurity Systems Leuven University Press.
de la Porte, Caroline. / Administration of the Statutory Industrial Injuries Scheme in Denmark. Private Legal Entities in the Administration of Statutory Social SEcurity Systems. red. / F Goyens. Leuven University Press, 2000.
@inbook{80b6ce58ad6c47b5951214bdeed63cf0,
title = "Administration of the Statutory Industrial Injuries Scheme in Denmark",
author = "{de la Porte}, Caroline",
year = "2000",
language = "English",
editor = "F Goyens",
booktitle = "Private Legal Entities in the Administration of Statutory Social SEcurity Systems",
publisher = "Leuven University Press",

de la Porte, C 2000, Administration of the Statutory Industrial Injuries Scheme in Denmark. i F Goyens (red.), Private Legal Entities in the Administration of Statutory Social SEcurity Systems. Leuven University Press.

Administration of the Statutory Industrial Injuries Scheme in Denmark. / de la Porte, Caroline.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Administration of the Statutory Industrial Injuries Scheme in Denmark

AU - de la Porte, Caroline