ADAM under figenbladet: et kig på en samfundsvidenskabelig matematisk model

Claus Dræby, Michael Hansen, Tomas Højgaard Jensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1995
    NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer299
    ISSN0106-6242

Dræby, C., Hansen, M., & Højgaard Jensen, T. (1995). ADAM under figenbladet: et kig på en samfundsvidenskabelig matematisk model. Roskilde: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 299
    Dræby, Claus ; Hansen, Michael ; Højgaard Jensen, Tomas. / ADAM under figenbladet : et kig på en samfundsvidenskabelig matematisk model. Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 299).
    @book{5031701052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "ADAM under figenbladet: et kig p{\aa} en samfundsvidenskabelig matematisk model",
    author = "Claus Dr{\ae}by and Michael Hansen and {H{\o}jgaard Jensen}, Tomas",
    year = "1995",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Dræby, C, Hansen, M & Højgaard Jensen, T 1995, ADAM under figenbladet: et kig på en samfundsvidenskabelig matematisk model. Tekster fra IMFUFA, nr. 299, Roskilde Universitet, Roskilde.

ADAM under figenbladet : et kig på en samfundsvidenskabelig matematisk model. / Dræby, Claus; Hansen, Michael; Højgaard Jensen, Tomas.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1995.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - ADAM under figenbladet

T2 - et kig på en samfundsvidenskabelig matematisk model

AU - Dræby, Claus

AU - Hansen, Michael

AU - Højgaard Jensen, Tomas

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Bog

BT - ADAM under figenbladet

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Dræby C, Hansen M, Højgaard Jensen T. ADAM under figenbladet: et kig på en samfundsvidenskabelig matematisk model. Roskilde: Roskilde Universitet, 1995. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 299).