Simon Bolwig, Signe Marie Cold-Ravnkilde, Kjeld Rasmussen, Tine Breinholt, Michael Mortimore

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedDIIS
    ForlagInstitut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder
    Vol/bind07
    ISBN (Trykt)978-87-7605-308-6
    StatusUdgivet - 2009
    NavnDIIS Report
    Nummer07

Bolwig, S., Cold-Ravnkilde, S. M., Rasmussen, K., Breinholt, T., & Mortimore, M. (2009). Achieving sustainability in the Sahel after the era of desertification: Markets, property rights, decentralisation and climate change. DIIS: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder. DIIS Report, Nr. 07
    Bolwig, Simon ; Cold-Ravnkilde, Signe Marie ; Rasmussen, Kjeld ; Breinholt, Tine ; Mortimore, Michael. / Achieving sustainability in the Sahel after the era of desertification : Markets, property rights, decentralisation and climate change. DIIS : Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2009. 60 s. (DIIS Report; Nr. 07).
    @book{2268d2a01d1411de9879000ea68e967b,
    title = "Achieving sustainability in the Sahel after the era of desertification: Markets, property rights, decentralisation and climate change",
    author = "Simon Bolwig and Cold-Ravnkilde, {Signe Marie} and Kjeld Rasmussen and Tine Breinholt and Michael Mortimore",
    year = "2009",
    language = "English",
    isbn = "978-87-7605-308-6",
    volume = "07",
    publisher = "Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder",

Bolwig, S, Cold-Ravnkilde, SM, Rasmussen, K, Breinholt, T & Mortimore, M 2009, Achieving sustainability in the Sahel after the era of desertification: Markets, property rights, decentralisation and climate change. DIIS Report, nr. 07, bind 07, Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, DIIS.

Achieving sustainability in the Sahel after the era of desertification : Markets, property rights, decentralisation and climate change. / Bolwig, Simon; Cold-Ravnkilde, Signe Marie; Rasmussen, Kjeld; Breinholt, Tine; Mortimore, Michael.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Achieving sustainability in the Sahel after the era of desertification

T2 - Markets, property rights, decentralisation and climate change

AU - Bolwig, Simon

AU - Cold-Ravnkilde, Signe Marie

AU - Rasmussen, Kjeld

AU - Breinholt, Tine

AU - Mortimore, Michael

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Report

SN - 978-87-7605-308-6

VL - 07

BT - Achieving sustainability in the Sahel after the era of desertification

PB - Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder

CY - DIIS

Bolwig S, Cold-Ravnkilde SM, Rasmussen K, Breinholt T, Mortimore M. Achieving sustainability in the Sahel after the era of desertification: Markets, property rights, decentralisation and climate change. DIIS: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2009. 60 s. (DIIS Report; Nr. 07).