A Study for Local Trade Union Officials

NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer4
    ISSN0905-8109

Andersen, A. S., Sommer, F. M., Olesen, H. S., & Weber, K. (1989). A Study for Local Trade Union Officials. Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 4
    Andersen, Anders Siig ; Sommer, Finn M. ; Olesen, Henning Salling ; Weber, Kirsten. / A Study for Local Trade Union Officials. Roskilde Universitet, 1989. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 4).
    @book{f93e4891907446dbafbdd15afa078bf2,
    title = "A Study for Local Trade Union Officials",
    author = "Andersen, {Anders Siig} and Sommer, {Finn M.} and Olesen, {Henning Salling} and Kirsten Weber",
    year = "1989",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Andersen, AS, Sommer, FM, Olesen, HS & Weber, K 1989, A Study for Local Trade Union Officials. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 4, Roskilde Universitet.

A Study for Local Trade Union Officials. / Andersen, Anders Siig; Sommer, Finn M.; Olesen, Henning Salling; Weber, Kirsten.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - A Study for Local Trade Union Officials

AU - Andersen, Anders Siig

AU - Sommer, Finn M.

AU - Olesen, Henning Salling

AU - Weber, Kirsten

PY - 1989

Y1 - 1989

M3 - Book

BT - A Study for Local Trade Union Officials

PB - Roskilde Universitet

Andersen AS, Sommer FM, Olesen HS, Weber K. A Study for Local Trade Union Officials. Roskilde Universitet, 1989. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 4).