Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer287
    ISSN0106-6242

Dyre, J. (1994). A statistical mechanical approximation for the calculation of time auto-correlation functions. Roskilde: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 287
    Dyre, Jeppe. / A statistical mechanical approximation for the calculation of time auto-correlation functions. Roskilde : Roskilde Universitet, 1994. 15 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 287).
    @book{51178a5052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "A statistical mechanical approximation for the calculation of time auto-correlation functions",
    author = "Jeppe Dyre",
    year = "1994",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Dyre, J 1994, A statistical mechanical approximation for the calculation of time auto-correlation functions. Tekster fra IMFUFA, nr. 287, Roskilde Universitet, Roskilde.

A statistical mechanical approximation for the calculation of time auto-correlation functions. / Dyre, Jeppe.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1994. 15 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 287).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - A statistical mechanical approximation for the calculation of time auto-correlation functions

AU - Dyre, Jeppe

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Report

BT - A statistical mechanical approximation for the calculation of time auto-correlation functions

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Dyre J. A statistical mechanical approximation for the calculation of time auto-correlation functions. Roskilde: Roskilde Universitet, 1994. 15 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 287).