A review of mathematical modelling of the controled cardiovascular system

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1995
    NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer295
    ISSN0106-6242

Ottesen, J. T. (1995). A review of mathematical modelling of the controled cardiovascular system. Roskilde: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 295
    Ottesen, Johnny Tom. / A review of mathematical modelling of the controled cardiovascular system. Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. 46 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 295).
    @book{50ef68e052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "A review of mathematical modelling of the controled cardiovascular system",
    author = "Ottesen, {Johnny Tom}",
    year = "1995",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Ottesen, JT 1995, A review of mathematical modelling of the controled cardiovascular system. Tekster fra IMFUFA, nr. 295, Roskilde Universitet, Roskilde.

A review of mathematical modelling of the controled cardiovascular system. / Ottesen, Johnny Tom.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. 46 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - A review of mathematical modelling of the controled cardiovascular system

AU - Ottesen, Johnny Tom

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Rapport

BT - A review of mathematical modelling of the controled cardiovascular system

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Ottesen JT. A review of mathematical modelling of the controled cardiovascular system. Roskilde: Roskilde Universitet, 1995. 46 s. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 295).