A poststructuralistic approach to learning processes in adult education

Competing discourses and positioning of the students

Anne Winther Jensen

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

Resumé

Publikationsdato25 sep. 2010
    StatusUdgivet - 25 sep. 2010
    BegivenhedThe 6th European Research Conference: Adult Learning in Europe - understanding diverse meanings and contexts - Linköping University, Linköping, Sverige
    Varighed: 23 sep. 201026 sep. 2010

Konference

KonferenceThe 6th European Research Conference
    LokationLinköping University
    LandSverige
    ByLinköping
    Periode23/09/201026/09/2010

Jensen, A. W. (2010). A poststructuralistic approach to learning processes in adult education: Competing discourses and positioning of the students. Afhandling præsenteret på The 6th European Research Conference, Linköping, Sverige.
    Jensen, Anne Winther. / A poststructuralistic approach to learning processes in adult education : Competing discourses and positioning of the students. Afhandling præsenteret på The 6th European Research Conference, Linköping, Sverige.17 s.
    @conference{2ae08d3304ff4b1589e348f70f9f36b9,
    title = "A poststructuralistic approach to learning processes in adult education: Competing discourses and positioning of the students",
    abstract = "Konferencepaper: Med en poststrukturalistisk tilgang, fokuserer paperet i en case-analyse p{\aa}, hvordan der er forskellige diskurser, der dominerer p{\aa} forskellige niveauer p{\aa} en konkret Sosu-skole (Social- og sundhedsuddannelserne, trin 1). Analysen peger p{\aa}, at forskellige elevgrupper positioneres p{\aa} forskellig m{\aa}der, der i nogle tilf{\ae}lde ikke synes at st{\o}tte op om m{\aa}ls{\ae}tningen om at 95{\%} af en ungdoms{\aa}rgang gennemf{\o}rer en ungdomsuddannelse. Empirien er fra et igangv{\ae}rende ph.d.-projekt.",
    author = "Jensen, {Anne Winther}",
    year = "2010",
    month = "9",
    day = "25",
    note = "The 6th European Research Conference : Adult Learning in Europe - understanding diverse meanings and contexts , esrea2010 ; Conference date: 23-09-2010 Through 26-09-2010",

Jensen, AW 2010, 'A poststructuralistic approach to learning processes in adult education: Competing discourses and positioning of the students' Paper fremlagt ved The 6th European Research Conference, Linköping, Sverige, 23/09/2010 - 26/09/2010, .

A poststructuralistic approach to learning processes in adult education : Competing discourses and positioning of the students. / Jensen, Anne Winther.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - A poststructuralistic approach to learning processes in adult education

T2 - Competing discourses and positioning of the students

AU - Jensen, Anne Winther

PY - 2010/9/25

Y1 - 2010/9/25

N2 - Konferencepaper: Med en poststrukturalistisk tilgang, fokuserer paperet i en case-analyse på, hvordan der er forskellige diskurser, der dominerer på forskellige niveauer på en konkret Sosu-skole (Social- og sundhedsuddannelserne, trin 1). Analysen peger på, at forskellige elevgrupper positioneres på forskellig måder, der i nogle tilfælde ikke synes at støtte op om målsætningen om at 95% af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse. Empirien er fra et igangværende ph.d.-projekt.

AB - Konferencepaper: Med en poststrukturalistisk tilgang, fokuserer paperet i en case-analyse på, hvordan der er forskellige diskurser, der dominerer på forskellige niveauer på en konkret Sosu-skole (Social- og sundhedsuddannelserne, trin 1). Analysen peger på, at forskellige elevgrupper positioneres på forskellig måder, der i nogle tilfælde ikke synes at støtte op om målsætningen om at 95% af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse. Empirien er fra et igangværende ph.d.-projekt.

M3 - Paper

Jensen AW. A poststructuralistic approach to learning processes in adult education: Competing discourses and positioning of the students. 2010. Afhandling præsenteret på The 6th European Research Conference, Linköping, Sverige.