A cultural analysis of young men's bodybuilding practices

steroids, risks and masculinities

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelA cultural analysis of young men's bodybuilding practices : steroids, risks and masculinities
    ForlagSödertörns Högskola
    Publikationsdato2006
    StatusUdgivet - 2006
    BegivenhedNYRIS 9: Landscapes of Youth - Stockholm, Sverige
    Varighed: 12 jan. 200614 jan. 2006

Konference

KonferenceNYRIS 9: Landscapes of Youth
    LandSverige
    ByStockholm
    Periode12/01/200614/01/2006

Mogensen, K. (2006). A cultural analysis of young men's bodybuilding practices: steroids, risks and masculinities. I A cultural analysis of young men's bodybuilding practices: steroids, risks and masculinities Södertörns Högskola.
    Mogensen, Kevin. / A cultural analysis of young men's bodybuilding practices : steroids, risks and masculinities. A cultural analysis of young men's bodybuilding practices: steroids, risks and masculinities. Södertörns Högskola, 2006.
    @inproceedings{b2a4f0b052af11dbae81000ea68e967b,
    title = "A cultural analysis of young men's bodybuilding practices: steroids, risks and masculinities",
    author = "Kevin Mogensen",
    year = "2006",
    language = "English",
    booktitle = "A cultural analysis of young men's bodybuilding practices",
    publisher = "S{\"o}dert{\"o}rns H{\"o}gskola",

Mogensen, K 2006, A cultural analysis of young men's bodybuilding practices: steroids, risks and masculinities. i A cultural analysis of young men's bodybuilding practices: steroids, risks and masculinities. Södertörns Högskola, NYRIS 9: Landscapes of Youth, Stockholm, Sverige, 12/01/2006.

A cultural analysis of young men's bodybuilding practices : steroids, risks and masculinities. / Mogensen, Kevin.

TY - GEN

T1 - A cultural analysis of young men's bodybuilding practices

T2 - steroids, risks and masculinities

AU - Mogensen, Kevin