7. delrapport

Synspunkter på Fri for Mobberi og etableringen af en anti-mobbe-kultur

Stine Lindberg, No Emil Pagh Kampmann, Peder Hjort-Madsen, Rikke Kamstrup Knudsen, Jan Kampmann

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
StatusUdgivet - 2009

Lindberg, S., Kampmann, N. E. P., Hjort-Madsen, P., Knudsen, R. K., & Kampmann, J. (2009). 7. delrapport: Synspunkter på Fri for Mobberi og etableringen af en anti-mobbe-kultur. Roskilde: Roskilde Universitet.
Lindberg, Stine ; Kampmann, No Emil Pagh ; Hjort-Madsen, Peder ; Knudsen, Rikke Kamstrup ; Kampmann, Jan. / 7. delrapport : Synspunkter på Fri for Mobberi og etableringen af en anti-mobbe-kultur. Roskilde : Roskilde Universitet, 2009. 32 s.
@book{ee83f8b0af5911deb184000ea68e967b,
title = "7. delrapport: Synspunkter p{\aa} Fri for Mobberi og etableringen af en anti-mobbe-kultur",
author = "Stine Lindberg and Kampmann, {No Emil Pagh} and Peder Hjort-Madsen and Knudsen, {Rikke Kamstrup} and Jan Kampmann",
year = "2009",
publisher = "Roskilde Universitet",

Lindberg, S, Kampmann, NEP, Hjort-Madsen, P, Knudsen, RK & Kampmann, J 2009, 7. delrapport: Synspunkter på Fri for Mobberi og etableringen af en anti-mobbe-kultur. Roskilde Universitet, Roskilde.

7. delrapport : Synspunkter på Fri for Mobberi og etableringen af en anti-mobbe-kultur. / Lindberg, Stine; Kampmann, No Emil Pagh; Hjort-Madsen, Peder; Knudsen, Rikke Kamstrup; Kampmann, Jan.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2009. 32 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - 7. delrapport

T2 - Synspunkter på Fri for Mobberi og etableringen af en anti-mobbe-kultur

AU - Lindberg, Stine

AU - Kampmann, No Emil Pagh

AU - Hjort-Madsen, Peder

AU - Knudsen, Rikke Kamstrup

AU - Kampmann, Jan

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Rapport

BT - 7. delrapport

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Lindberg S, Kampmann NEP, Hjort-Madsen P, Knudsen RK, Kampmann J. 7. delrapport: Synspunkter på Fri for Mobberi og etableringen af en anti-mobbe-kultur. Roskilde: Roskilde Universitet, 2009. 32 s.