68 var et sæt af følelser

StatusUdgivet - dec. 2018

@article{6287db9b42634d6c9486cc976ad3a381,
title = "68 var et s{\ae}t af f{\o}lelser",
abstract = "50 {\AA}RS JUBIL{\AE}UM FOR STUDENTEROPR{\O}RET 1968. Hvordan var det at v{\ae}re med dengang, da det hele begyndte? Og hvordan ser det ud med de studerendes opr{\o}rstrang i dag? Er der mere at k{\ae}mpe for? RUC-forsker Morten Thing var med til at skrive historie i 1968. I dag synes han, at fort{\ae}llingen om hans generation desv{\ae}rre er alt for entydig og karikeret.",
author = "Morten Thing",
year = "2018",
month = "12",
journal = "RUC Paper",
number = "december",

68 var et sæt af følelser. / Thing, Morten.

I: RUC Paper, Nr. december, 12.2018.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - 68 var et sæt af følelser

AU - Thing, Morten

PY - 2018/12

Y1 - 2018/12

N2 - 50 ÅRS JUBILÆUM FOR STUDENTEROPRØRET 1968. Hvordan var det at være med dengang, da det hele begyndte? Og hvordan ser det ud med de studerendes oprørstrang i dag? Er der mere at kæmpe for? RUC-forsker Morten Thing var med til at skrive historie i 1968. I dag synes han, at fortællingen om hans generation desværre er alt for entydig og karikeret.

AB - 50 ÅRS JUBILÆUM FOR STUDENTEROPRØRET 1968. Hvordan var det at være med dengang, da det hele begyndte? Og hvordan ser det ud med de studerendes oprørstrang i dag? Er der mere at kæmpe for? RUC-forsker Morten Thing var med til at skrive historie i 1968. I dag synes han, at fortællingen om hans generation desværre er alt for entydig og karikeret.

M3 - Tidsskriftartikel

JO - RUC Paper