6. delrapport: Perspektiver på mobning og erfaringer med Fri for Mobberi

Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
StatusUdgivet - 2009

Lindberg, S., Hjort-Madsen, P., Knudsen, R. K., & Kampmann, J. (2009). 6. delrapport: Perspektiver på mobning og erfaringer med Fri for Mobberi. Roskilde: Roskilde Universitet.
Lindberg, Stine ; Hjort-Madsen, Peder ; Knudsen, Rikke Kamstrup ; Kampmann, Jan. / 6. delrapport : Perspektiver på mobning og erfaringer med Fri for Mobberi. Roskilde : Roskilde Universitet, 2009. 59 s.
@book{49573b50af5811deb184000ea68e967b,
title = "6. delrapport: Perspektiver p{\aa} mobning og erfaringer med Fri for Mobberi",
author = "Stine Lindberg and Peder Hjort-Madsen and Knudsen, {Rikke Kamstrup} and Jan Kampmann",
year = "2009",
publisher = "Roskilde Universitet",

Lindberg, S, Hjort-Madsen, P, Knudsen, RK & Kampmann, J 2009, 6. delrapport: Perspektiver på mobning og erfaringer med Fri for Mobberi. Roskilde Universitet, Roskilde.

6. delrapport : Perspektiver på mobning og erfaringer med Fri for Mobberi. / Lindberg, Stine; Hjort-Madsen, Peder; Knudsen, Rikke Kamstrup; Kampmann, Jan.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2009. 59 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - 6. delrapport

T2 - Perspektiver på mobning og erfaringer med Fri for Mobberi

AU - Lindberg, Stine

AU - Hjort-Madsen, Peder

AU - Knudsen, Rikke Kamstrup

AU - Kampmann, Jan

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Rapport

BT - 6. delrapport

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Lindberg S, Hjort-Madsen P, Knudsen RK, Kampmann J. 6. delrapport: Perspektiver på mobning og erfaringer med Fri for Mobberi. Roskilde: Roskilde Universitet, 2009. 59 s.