"2.løn" eller "2. halvårspraktik" i pædagoguddannelsen

rapportpræsentation og centrale problemstillinger

Kirsten Weber

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelNæsten færdig! : en rapport om 12 praktikker i "2. løn"
    RedaktørerKirsten Weber
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1998
    StatusUdgivet - 1998

Weber, K. (1998). "2.løn" eller "2. halvårspraktik" i pædagoguddannelsen: rapportpræsentation og centrale problemstillinger. I K. Weber (red.), Næsten færdig!: en rapport om 12 praktikker i "2. løn" Roskilde: Roskilde Universitet.
    Weber, Kirsten. / "2.løn" eller "2. halvårspraktik" i pædagoguddannelsen : rapportpræsentation og centrale problemstillinger. Næsten færdig!: en rapport om 12 praktikker i "2. løn". red. / Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998.
    @inbook{a0a1ec9052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "{"}2.l{\o}n{"} eller {"}2. halv{\aa}rspraktik{"} i p{\ae}dagoguddannelsen: rapportpr{\ae}sentation og centrale problemstillinger",
    author = "Kirsten Weber",
    year = "1998",
    editor = "Kirsten Weber",
    booktitle = "N{\ae}sten f{\ae}rdig!",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Weber, K 1998, "2.løn" eller "2. halvårspraktik" i pædagoguddannelsen: rapportpræsentation og centrale problemstillinger. i K Weber (red.), Næsten færdig!: en rapport om 12 praktikker i "2. løn". Roskilde Universitet, Roskilde.

"2.løn" eller "2. halvårspraktik" i pædagoguddannelsen : rapportpræsentation og centrale problemstillinger. / Weber, Kirsten.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - "2.løn" eller "2. halvårspraktik" i pædagoguddannelsen

T2 - rapportpræsentation og centrale problemstillinger