10 Debatpunkter om erhvervsudvikling i yderområder

Et indlæg i den danske udkantsdebat

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udkantsdanmark kom for alvor på mediernes dagsorden i 2010.
Mediernes og politikernes fokus på temaet medførte en række
analyser og initiativer. Men hvad står vi tilbage med nu? De brede
medier skabte en række karikerede billeder af Udkantsdanmark og
spørgsmålet er, om debatten har gjort mere skade end gavn. Blev
vi for alvor klogere? Har vi forstået og er vi blevet enige om problemets
karakter? Er vi kommet nærmere en effektiv erhvervsfremmeindsats
for de dele af landet, som ikke er begunstiget af nærhed
til storbyens markedsplads, universitetsmiljøer og international
infrastruktur – men som derimod er begunstiget af frisk luft, plads
på vejene og kort afstand fra idé til handling?
ForlagREG LAB
ISBN (Trykt)978-87-994326-0-8
StatusUdgivet - 9 dec. 2010
BegivenhedREG LAB debatmøde - , Danmark
Varighed: 9 dec. 20109 dec. 2010

SeminarREG LAB debatmøde
LandDanmark
Periode09/12/201009/12/2010

@book{43663f51658d4345b9386678cfc9064b,
title = "10 Debatpunkter om erhvervsudvikling i yderomr{\aa}der: Et indl{\ae}g i den danske udkantsdebat",
abstract = "Udkantsdanmark kom for alvor p{\aa} mediernes dagsorden i 2010.Mediernes og politikernes fokus p{\aa} temaet medf{\o}rte en r{\ae}kkeanalyser og initiativer. Men hvad st{\aa}r vi tilbage med nu? De bredemedier skabte en r{\ae}kke karikerede billeder af Udkantsdanmark ogsp{\o}rgsm{\aa}let er, om debatten har gjort mere skade end gavn. Blevvi for alvor klogere? Har vi forst{\aa}et og er vi blevet enige om problemetskarakter? Er vi kommet n{\ae}rmere en effektiv erhvervsfremmeindsatsfor de dele af landet, som ikke er begunstiget af n{\ae}rhedtil storbyens markedsplads, universitetsmilj{\o}er og internationalinfrastruktur – men som derimod er begunstiget af frisk luft, pladsp{\aa} vejene og kort afstand fra id{\'e} til handling?",
author = "Jensen, {Henrik Toft} and Viggo Plum and Hens, {Maike Friede} and {Hansen M{\o}ller}, Kamilla",
year = "2010",
month = "12",
day = "9",
isbn = "978-87-994326-0-8",
publisher = "REG LAB",
address = "Danmark",

10 Debatpunkter om erhvervsudvikling i yderområder : Et indlæg i den danske udkantsdebat. / Jensen, Henrik Toft; Plum, Viggo; Hens, Maike Friede; Hansen Møller, Kamilla.

REG LAB, 2010. 31 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - 10 Debatpunkter om erhvervsudvikling i yderområder

T2 - Et indlæg i den danske udkantsdebat

AU - Jensen, Henrik Toft

AU - Plum, Viggo

AU - Hens, Maike Friede

AU - Hansen Møller, Kamilla

PY - 2010/12/9

Y1 - 2010/12/9

N2 - Udkantsdanmark kom for alvor på mediernes dagsorden i 2010.Mediernes og politikernes fokus på temaet medførte en rækkeanalyser og initiativer. Men hvad står vi tilbage med nu? De bredemedier skabte en række karikerede billeder af Udkantsdanmark ogspørgsmålet er, om debatten har gjort mere skade end gavn. Blevvi for alvor klogere? Har vi forstået og er vi blevet enige om problemetskarakter? Er vi kommet nærmere en effektiv erhvervsfremmeindsatsfor de dele af landet, som ikke er begunstiget af nærhedtil storbyens markedsplads, universitetsmiljøer og internationalinfrastruktur – men som derimod er begunstiget af frisk luft, pladspå vejene og kort afstand fra idé til handling?

AB - Udkantsdanmark kom for alvor på mediernes dagsorden i 2010.Mediernes og politikernes fokus på temaet medførte en rækkeanalyser og initiativer. Men hvad står vi tilbage med nu? De bredemedier skabte en række karikerede billeder af Udkantsdanmark ogspørgsmålet er, om debatten har gjort mere skade end gavn. Blevvi for alvor klogere? Har vi forstået og er vi blevet enige om problemetskarakter? Er vi kommet nærmere en effektiv erhvervsfremmeindsatsfor de dele af landet, som ikke er begunstiget af nærhedtil storbyens markedsplads, universitetsmiljøer og internationalinfrastruktur – men som derimod er begunstiget af frisk luft, pladspå vejene og kort afstand fra idé til handling?

M3 - Rapport

SN - 978-87-994326-0-8