"1. løn" set fra institutionerne

Kirsten Weber, Mette Pless-Jørgensen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelLæring og lønarbejde : en rapport om 12 praktikker i "1. løn"
    RedaktørerKirsten Weber
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1998
    StatusUdgivet - 1998
    NavnRapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"
    Nummer3

Weber, K., & Pless-Jørgensen, M. (1998). "1. løn" set fra institutionerne. I K. Weber (red.), Læring og lønarbejde: en rapport om 12 praktikker i "1. løn" Roskilde: Roskilde Universitet. Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer", Nr. 3
    Weber, Kirsten ; Pless-Jørgensen, Mette. / "1. løn" set fra institutionerne. Læring og lønarbejde: en rapport om 12 praktikker i "1. løn". red. / Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"; Nr. 3).
    @inbook{a07f225052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "{"}1. l{\o}n{"} set fra institutionerne",
    author = "Kirsten Weber and Mette Pless-J{\o}rgensen",
    year = "1998",
    editor = "Kirsten Weber",
    booktitle = "L{\ae}ring og l{\o}narbejde",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Weber, K & Pless-Jørgensen, M 1998, "1. løn" set fra institutionerne. i K Weber (red.), Læring og lønarbejde: en rapport om 12 praktikker i "1. løn". Roskilde Universitet, Roskilde, Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer", nr. 3.

"1. løn" set fra institutionerne. / Weber, Kirsten; Pless-Jørgensen, Mette.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - "1. løn" set fra institutionerne

AU - Weber, Kirsten

AU - Pless-Jørgensen, Mette

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Læring og lønarbejde

A2 - Weber, Kirsten

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Weber K, Pless-Jørgensen M. "1. løn" set fra institutionerne. I Weber K, red., Læring og lønarbejde: en rapport om 12 praktikker i "1. løn". Roskilde: Roskilde Universitet. 1998. (Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"; Nr. 3).