"1. løn" eller "1. halvårspraktik" i pædagoguddannelsen

rapportpræsentation og centrale problemstillinger

Kirsten Weber

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelLæring og lønarbejde : en rapport om 12 praktikker i "1. løn"
    RedaktørerKirsten Weber
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1998
    StatusUdgivet - 1998
    NavnRapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"
    Nummer3

Weber, K. (1998). "1. løn" eller "1. halvårspraktik" i pædagoguddannelsen: rapportpræsentation og centrale problemstillinger. I K. Weber (red.), Læring og lønarbejde: en rapport om 12 praktikker i "1. løn" Roskilde: Roskilde Universitet. Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer", Nr. 3
    Weber, Kirsten. / "1. løn" eller "1. halvårspraktik" i pædagoguddannelsen : rapportpræsentation og centrale problemstillinger. Læring og lønarbejde: en rapport om 12 praktikker i "1. løn". red. / Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"; Nr. 3).
    @inbook{a022354052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "{"}1. l{\o}n{"} eller {"}1. halv{\aa}rspraktik{"} i p{\ae}dagoguddannelsen: rapportpr{\ae}sentation og centrale problemstillinger",
    author = "Kirsten Weber",
    year = "1998",
    editor = "Kirsten Weber",
    booktitle = "L{\ae}ring og l{\o}narbejde",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Weber, K 1998, "1. løn" eller "1. halvårspraktik" i pædagoguddannelsen: rapportpræsentation og centrale problemstillinger. i K Weber (red.), Læring og lønarbejde: en rapport om 12 praktikker i "1. løn". Roskilde Universitet, Roskilde, Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer", nr. 3.

"1. løn" eller "1. halvårspraktik" i pædagoguddannelsen : rapportpræsentation og centrale problemstillinger. / Weber, Kirsten.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - "1. løn" eller "1. halvårspraktik" i pædagoguddannelsen

T2 - rapportpræsentation og centrale problemstillinger

AU - Weber, Kirsten

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Læring og lønarbejde

A2 - Weber, Kirsten

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Weber K. "1. løn" eller "1. halvårspraktik" i pædagoguddannelsen: rapportpræsentation og centrale problemstillinger. I Weber K, red., Læring og lønarbejde: en rapport om 12 praktikker i "1. løn". Roskilde: Roskilde Universitet. 1998. (Rapport fra projektet "Pædagogers Kompetencer"; Nr. 3).