Simon Heilesen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningpeer review

TitelBlaise ikke på Pascal
RedaktørerSimon Heilesen, Karen Landschultz, Stig Orjan Ohlsson
Vol/bindData Humana 5
ForlagHumanistisk Edb-Center, Københavns Universitet
Publikationsdato1989
Kapitel1, 6, 9. 12, Appendix A og C
StatusUdgivet - 1989
Udgivet eksterntJa

• datalogi
  • humanistisk informatik
  • programmering

Heilesen, S. (1989). 1. Datamaskiner - maskiner og Data. 6 Simpel Programafvikling. 9 Poster, 12. Mængder. Appendiks A: PolyPascal-kommandoer ). Appendiks C: Compilerdirektiver. I S. Heilesen, K. Landschultz, & S. O. Ohlsson (red.), Blaise ikke på Pascal (Bind Data Humana 5). Humanistisk Edb-Center, Københavns Universitet.
Heilesen, Simon. / 1. Datamaskiner - maskiner og Data. 6 Simpel Programafvikling. 9 Poster, 12. Mængder. Appendiks A: PolyPascal-kommandoer ). Appendiks C: Compilerdirektiver. Blaise ikke på Pascal. red. / Simon Heilesen ; Karen Landschultz ; Stig Orjan Ohlsson. Bind Data Humana 5 Humanistisk Edb-Center, Københavns Universitet, 1989.
@inbook{e1a7f018a6284e879f8857939321c89e,
title = "1. Datamaskiner - maskiner og Data. 6 Simpel Programafvikling. 9 Poster, 12. M{\ae}ngder. Appendiks A: PolyPascal-kommandoer ). Appendiks C: Compilerdirektiver.",
keywords = "datalogi, humanistisk informatik, programmering",
author = "Simon Heilesen",
year = "1989",
volume = "Data Humana 5",
editor = "Simon Heilesen and Karen Landschultz and Ohlsson, {Stig Orjan}",
booktitle = "Blaise ikke p{\aa} Pascal",
publisher = "Humanistisk Edb-Center, K{\o}benhavns Universitet",

Heilesen, S 1989, 1. Datamaskiner - maskiner og Data. 6 Simpel Programafvikling. 9 Poster, 12. Mængder. Appendiks A: PolyPascal-kommandoer ). Appendiks C: Compilerdirektiver. i S Heilesen, K Landschultz & SO Ohlsson (red), Blaise ikke på Pascal. bind Data Humana 5, Humanistisk Edb-Center, Københavns Universitet.

1. Datamaskiner - maskiner og Data. 6 Simpel Programafvikling. 9 Poster, 12. Mængder. Appendiks A: PolyPascal-kommandoer ). Appendiks C: Compilerdirektiver. / Heilesen, Simon.

Blaise ikke på Pascal. red. / Simon Heilesen; Karen Landschultz; Stig Orjan Ohlsson. Bind Data Humana 5 Humanistisk Edb-Center, Københavns Universitet, 1989.

TY - CHAP

T1 - 1. Datamaskiner - maskiner og Data. 6 Simpel Programafvikling. 9 Poster, 12. Mængder. Appendiks A: PolyPascal-kommandoer ). Appendiks C: Compilerdirektiver.

AU - Heilesen, Simon

PY - 1989

Y1 - 1989

KW - datalogi