Økologiske Oplevelser

Inspiration til satsning på kulinarisk økologi, fødevarer og landbrug

Jesper Holm, Line Maria Bram Pedersen, Eva Diekmann

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

Potentialer for kulinarisk turisme i økologi og for erhvervsturisme i økologiske fødevarenetværk
OriginalsprogDansk
ForlagRoskilde Universitet
Antal sider40
StatusUdgivet - 2011

Citer dette

Holm, J., Bram Pedersen, L. M., & Diekmann, E. (2011). Økologiske Oplevelser: Inspiration til satsning på kulinarisk økologi, fødevarer og landbrug. Roskilde Universitet.
Holm, Jesper ; Bram Pedersen, Line Maria ; Diekmann, Eva . / Økologiske Oplevelser : Inspiration til satsning på kulinarisk økologi, fødevarer og landbrug. Roskilde Universitet, 2011. 40 s.
@book{20a7cec7eb324f9e92488c4640127100,
title = "{\O}kologiske Oplevelser: Inspiration til satsning p{\aa} kulinarisk {\o}kologi, f{\o}devarer og landbrug",
abstract = "Potentialer for kulinarisk turisme i {\o}kologi og for erhvervsturisme i {\o}kologiske f{\o}devarenetv{\ae}rk",
author = "Jesper Holm and {Bram Pedersen}, {Line Maria} and Eva Diekmann",
year = "2011",
language = "Dansk",
publisher = "Roskilde Universitet",

}

Økologiske Oplevelser : Inspiration til satsning på kulinarisk økologi, fødevarer og landbrug. / Holm, Jesper; Bram Pedersen, Line Maria ; Diekmann, Eva .

Roskilde Universitet, 2011. 40 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Økologiske Oplevelser

T2 - Inspiration til satsning på kulinarisk økologi, fødevarer og landbrug

AU - Holm, Jesper

AU - Bram Pedersen, Line Maria

AU - Diekmann, Eva

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Potentialer for kulinarisk turisme i økologi og for erhvervsturisme i økologiske fødevarenetværk

AB - Potentialer for kulinarisk turisme i økologi og for erhvervsturisme i økologiske fødevarenetværk

M3 - Rapport

BT - Økologiske Oplevelser

PB - Roskilde Universitet

ER -