Æstetiske motiver i Diderots ungdomsværk

NavnPjecer fra Institut for Litteratur, Kultur og Medier
    Nummer14
    ISSN0907-8185

Sejten, A. E. (1995). Æstetiske motiver i Diderots ungdomsværk. I A. Sejten (red.), Diderot og det æstetiske (s. 5-14). Odense: Odense Universitet. Pjecer fra Institut for Litteratur, Kultur og Medier, Nr. 14
    Sejten, Anne Elisabeth. / Æstetiske motiver i Diderots ungdomsværk. Diderot og det æstetiske. red. / Anne Sejten. Odense : Odense Universitet, 1995. s. 5-14 (Pjecer fra Institut for Litteratur, Kultur og Medier; Nr. 14).
    @inbook{902ba62052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "{\AE}stetiske motiver i Diderots ungdomsv{\ae}rk",
    author = "Sejten, {Anne Elisabeth}",
    year = "1995",
    pages = "5--14",
    editor = "Anne Sejten",
    booktitle = "Diderot og det {\ae}stetiske",
    publisher = "Odense Universitet",

Sejten, AE 1995, Æstetiske motiver i Diderots ungdomsværk. i A Sejten (red.), Diderot og det æstetiske. Odense Universitet, Odense, Pjecer fra Institut for Litteratur, Kultur og Medier, nr. 14, s. 5-14.

Æstetiske motiver i Diderots ungdomsværk. / Sejten, Anne Elisabeth.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Æstetiske motiver i Diderots ungdomsværk

AU - Sejten, Anne Elisabeth

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 5

EP - 14

BT - Diderot og det æstetiske

A2 - Sejten, Anne

PB - Odense Universitet

CY - Odense

Sejten AE. Æstetiske motiver i Diderots ungdomsværk. I Sejten A, red., Diderot og det æstetiske. Odense: Odense Universitet. 1995. s. 5-14. (Pjecer fra Institut for Litteratur, Kultur og Medier; Nr. 14).