Ændrede familiesammenføringsregler

Garbi Schmidt, Brian Graversen, Vibeke Jacobsen, Tina Gudrun Jensen, Anika Liversage

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Resumé

Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagSFI - Det nationale Forskningscenter for Velfærd
    ISBN (Trykt)978-87-7487-955-8
    StatusUdgivet - 2009
    NavnDenmark. Socialforskningsinstituttet. Rapporter
    Nummer28
    Vol/bind2009
    ISSN1396-1810

Schmidt, G., Graversen, B., Jacobsen, V., Jensen, T. G., & Liversage, A. (2009). Ændrede familiesammenføringsregler: Hvad har de nye regler betydet for pardannelsesmønstret blandt etniske minoriteter? København: SFI - Det nationale Forskningscenter for Velfærd. Denmark. Socialforskningsinstituttet. Rapporter, Nr. 28, Bind. 2009
    Schmidt, Garbi ; Graversen, Brian ; Jacobsen, Vibeke ; Jensen, Tina Gudrun ; Liversage, Anika. / Ændrede familiesammenføringsregler : Hvad har de nye regler betydet for pardannelsesmønstret blandt etniske minoriteter?. København : SFI - Det nationale Forskningscenter for Velfærd, 2009. 189 s. (Denmark. Socialforskningsinstituttet. Rapporter; Nr. 28, Bind 2009).
    @book{773589f5f71e4d85b6c4144dc340a5bc,
    title = "{\AE}ndrede familiesammenf{\o}ringsregler: Hvad har de nye regler betydet for pardannelsesm{\o}nstret blandt etniske minoriteter?",
    abstract = "Denne rapport beskriver, hvilken betydning de g{\ae}ldende regler for {\ae}gteskabssammenf{\o}ring (s{\ae}rligt 24-{\aa}rs-reglen, tilknytningskravet og formodningsreglen om tvangs{\ae}gteskab) har haft for unge med etnisk minoritetsbaggrund i Danmark. Unders{\o}gelsens fokus er unge i alderen 15-30 {\aa}r, som har oprindelse i et af de f{\o}lgende lande: Tyrkiet, Eksjugoslavien, Irak, Libanon, Pakistan, Somalia, Iran, Sri Lanka, Marokko og Afghanistan. Unders{\o}gelsen er baseret p{\aa} b{\aa}de kvalitative og kvantitative datamaterialer.",
    author = "Garbi Schmidt and Brian Graversen and Vibeke Jacobsen and Jensen, {Tina Gudrun} and Anika Liversage",
    year = "2009",
    isbn = "978-87-7487-955-8",
    publisher = "SFI - Det nationale Forskningscenter for Velf{\ae}rd",

Schmidt, G, Graversen, B, Jacobsen, V, Jensen, TG & Liversage, A 2009, Ændrede familiesammenføringsregler: Hvad har de nye regler betydet for pardannelsesmønstret blandt etniske minoriteter? Denmark. Socialforskningsinstituttet. Rapporter, nr. 28, bind 2009, SFI - Det nationale Forskningscenter for Velfærd, København.

Ændrede familiesammenføringsregler : Hvad har de nye regler betydet for pardannelsesmønstret blandt etniske minoriteter? / Schmidt, Garbi; Graversen, Brian; Jacobsen, Vibeke; Jensen, Tina Gudrun; Liversage, Anika.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Ændrede familiesammenføringsregler

T2 - Hvad har de nye regler betydet for pardannelsesmønstret blandt etniske minoriteter?

AU - Schmidt, Garbi

AU - Graversen, Brian

AU - Jacobsen, Vibeke

AU - Jensen, Tina Gudrun

AU - Liversage, Anika

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Denne rapport beskriver, hvilken betydning de gældende regler for ægteskabssammenføring (særligt 24-års-reglen, tilknytningskravet og formodningsreglen om tvangsægteskab) har haft for unge med etnisk minoritetsbaggrund i Danmark. Undersøgelsens fokus er unge i alderen 15-30 år, som har oprindelse i et af de følgende lande: Tyrkiet, Eksjugoslavien, Irak, Libanon, Pakistan, Somalia, Iran, Sri Lanka, Marokko og Afghanistan. Undersøgelsen er baseret på både kvalitative og kvantitative datamaterialer.

AB - Denne rapport beskriver, hvilken betydning de gældende regler for ægteskabssammenføring (særligt 24-års-reglen, tilknytningskravet og formodningsreglen om tvangsægteskab) har haft for unge med etnisk minoritetsbaggrund i Danmark. Undersøgelsens fokus er unge i alderen 15-30 år, som har oprindelse i et af de følgende lande: Tyrkiet, Eksjugoslavien, Irak, Libanon, Pakistan, Somalia, Iran, Sri Lanka, Marokko og Afghanistan. Undersøgelsen er baseret på både kvalitative og kvantitative datamaterialer.

M3 - Rapport

SN - 978-87-7487-955-8

BT - Ændrede familiesammenføringsregler

PB - SFI - Det nationale Forskningscenter for Velfærd

CY - København

Schmidt G, Graversen B, Jacobsen V, Jensen TG, Liversage A. Ændrede familiesammenføringsregler: Hvad har de nye regler betydet for pardannelsesmønstret blandt etniske minoriteter? København: SFI - Det nationale Forskningscenter for Velfærd, 2009. 189 s. (Denmark. Socialforskningsinstituttet. Rapporter; Nr. 28, Bind 2009).