Ældreråd, institutioner og indflydelse

ForlagAalborg Universitetsforlag
    Publikationsdato1996
    StatusUdgivet - 1996

Smed, J. (1996). Ældreråd, institutioner og indflydelse. I P. Gundelach, H. Jørgensen, & K. K. Klausen (red.), lokaludvlag: nogle teoretiske perspektiver Ålborg: Aalborg Universitetsforlag.
    Smed, Johan. / Ældreråd, institutioner og indflydelse. lokaludvlag: nogle teoretiske perspektiver. red. / Peter Gundelach ; Henning Jørgensen ; Kurt Klaudi Klausen. Ålborg : Aalborg Universitetsforlag, 1996.
    @inbook{56f906b052c411db9789000ea68e967b,
    title = "{\AE}ldrer{\aa}d, institutioner og indflydelse",
    author = "Johan Smed",
    year = "1996",
    editor = "Peter Gundelach and Henning J{\o}rgensen and Klausen, {Kurt Klaudi}",
    booktitle = "lokaludvlag",
    publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Smed, J 1996, Ældreråd, institutioner og indflydelse. i P Gundelach, H Jørgensen & KK Klausen (red), lokaludvlag: nogle teoretiske perspektiver. Aalborg Universitetsforlag, Ålborg.

Ældreråd, institutioner og indflydelse. / Smed, Johan.

lokaludvlag: nogle teoretiske perspektiver. red. / Peter Gundelach; Henning Jørgensen; Kurt Klaudi Klausen. Ålborg : Aalborg Universitetsforlag, 1996.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Ældreråd, institutioner og indflydelse

AU - Smed, Johan