Ældre og IT

resultater af en spørgeskemaundersøgelse. Projekt ældre med omtanke

Lars Fuglsang, Birgit Jæger, Marianne Egsgaard Sterlie

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    StatusUdgivet - 2001
    NavnArbejdspapir / Ældre i Informationssamfundet
    Nummer1

Fuglsang, L., Jæger, B., & Sterlie, M. E. (2001). Ældre og IT: resultater af en spørgeskemaundersøgelse. Projekt ældre med omtanke. Roskilde: Roskilde Universitetsforlag. Arbejdspapir / Ældre i Informationssamfundet, Nr. 1
    Fuglsang, Lars ; Jæger, Birgit ; Sterlie, Marianne Egsgaard. / Ældre og IT : resultater af en spørgeskemaundersøgelse. Projekt ældre med omtanke. Roskilde : Roskilde Universitetsforlag, 2001. (Arbejdspapir / Ældre i Informationssamfundet; Nr. 1).
    @book{dae84330a7b711db8289000ea68e967b,
    title = "{\AE}ldre og IT: resultater af en sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse. Projekt {\ae}ldre med omtanke",
    author = "Lars Fuglsang and Birgit J{\ae}ger and Sterlie, {Marianne Egsgaard}",
    year = "2001",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Fuglsang, L, Jæger, B & Sterlie, ME 2001, Ældre og IT: resultater af en spørgeskemaundersøgelse. Projekt ældre med omtanke. Arbejdspapir / Ældre i Informationssamfundet, nr. 1, Roskilde Universitetsforlag, Roskilde.

Ældre og IT : resultater af en spørgeskemaundersøgelse. Projekt ældre med omtanke. / Fuglsang, Lars; Jæger, Birgit; Sterlie, Marianne Egsgaard.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Ældre og IT

T2 - resultater af en spørgeskemaundersøgelse. Projekt ældre med omtanke

AU - Fuglsang, Lars

AU - Jæger, Birgit

AU - Sterlie, Marianne Egsgaard

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Rapport

BT - Ældre og IT

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Roskilde

Fuglsang L, Jæger B, Sterlie ME. Ældre og IT: resultater af en spørgeskemaundersøgelse. Projekt ældre med omtanke. Roskilde: Roskilde Universitetsforlag, 2001. (Arbejdspapir / Ældre i Informationssamfundet; Nr. 1).