Ånd, miljø og brød

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1999

Holm, J., Meyer-johansen, H., Stauning, I., & Nielsen, K. A. (1999). Ånd, miljø og brød: bageriet Aurion. en økologisk poinervirksomhed. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Holm, Jesper ; Meyer-johansen, Hanne ; Stauning, Inger ; Nielsen, Kurt Aagaard. / Ånd, miljø og brød : bageriet Aurion. en økologisk poinervirksomhed. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999.
    @book{71d71cd07af911dbad83000ea68e967b,
    title = "{\AA}nd, milj{\o} og br{\o}d: bageriet Aurion. en {\o}kologisk poinervirksomhed",
    author = "Jesper Holm and Hanne Meyer-johansen and Inger Stauning and Nielsen, {Kurt Aagaard}",
    year = "1999",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Holm, J, Meyer-johansen, H, Stauning, I & Nielsen, KA 1999, Ånd, miljø og brød: bageriet Aurion. en økologisk poinervirksomhed. Roskilde Universitet, Roskilde.

Ånd, miljø og brød : bageriet Aurion. en økologisk poinervirksomhed. / Holm, Jesper; Meyer-johansen, Hanne; Stauning, Inger; Nielsen, Kurt Aagaard.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1999.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Ånd, miljø og brød

T2 - bageriet Aurion. en økologisk poinervirksomhed

AU - Holm, Jesper

AU - Meyer-johansen, Hanne

AU - Stauning, Inger

AU - Nielsen, Kurt Aagaard

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Rapport

BT - Ånd, miljø og brød

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Holm J, Meyer-johansen H, Stauning I, Nielsen KA. Ånd, miljø og brød: bageriet Aurion. en økologisk poinervirksomhed. Roskilde: Roskilde Universitet, 1999.