Velfærdsteknologi, Innovation, Omsorg og Læring

Projekter: ProjektForskning

Projektdetaljer

Beskrivelse

Projektets formål er udvikling og implementering af undervisningsindhold og tilrettelæggelsesformer i University College Sjællands professionsbacheloruddannelser og dertil knyttede læringsmiljøer (f.eks. praktik) med henblik på realisering af politisk opstillede mål for indførelse af velfærdsteknologi i Region Sjælland. Formålet er at fremme udvikling af technological literacy i alle UCSJ’s professionsuddannelser, dvs. kompetencer i at anvende, vurdere og medvirke til at innovere nye velfærdsteknologiske løsninger inden for deres arbejdsfelt. Følgende uddannelser indgår i projektet: Bioanalytikeruddannelsen, ergoterapeutuddannelsen, ernæring og sundhedsuddannelsen, fysioterapeutuddannelsen, læreruddannelsen, pædagoguddannelsen, socialrådgiveruddannelsen og sygeplejerskeuddannelsen.
Desuden er formålet med projektet at udvikle velfærdsprofessionerne i Region Sjælland, således at de kan indgå som kompetente partnere i den teknologiske udvikling, som velfærdsydelserne står i og overfor. Udvikling af undervisningsindhold og tilrettelæggelsesformer sker både gennem fagundervisning, innovationsworkshops, gennem praksisrelateret kompetenceudvikling, m.m.
Projektet er medfinansieret af Den Europæiske Socialfond.
AkronymVIOL-projektet
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/01/201328/02/2015

• Velfærdsteknologi
  • Innovation
  • Omsorg
  • Læring
  • Professionsbacheloruddannelser
  • Professionsudvikling
  • Bioanalytikeruddannelsen
  • Ergoterapeutuddannelsen
  • Ernæring og sundhedsuddannelsen
  • Fysioterapeutuddannelsen
  • Læreruddannelsen
  • Pædagoguddannelsen
  • Sygeplejerskeuddannelsen
  • Socialrådgiveruddannelsen

VIOL: Samlet afrapportering #1*VIOL, 010813, pæd/soc-­‐gruppen

Kondrup, S., Busch-Jensen, P., Leth Jørnø, R. & Sprogøe, J., 2015, (Accepteret/In press) 38 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Om internationale forsknings- og udviklingsprojekter inden for velfærdsteknologi

Heilesen, S., 2013, Roskilde: Roskilde Universitet. 50 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

Åben adgang