Velfærdsinnovation - intraprenørskab i organisationer der varetager velfærdsopgaver

Projekter: ProjektForskning

Projektdetaljer

Beskrivelse

Forskningsprojektet har til formål at undersøge innovation og intraprenørskab i private og offentlige organisationer på Lolland-Falster, der varetager velfærdsopgaver.

Projektet udgør et delprojekt af en samlet projektportefolio i regi af CEUS Erhvervsskoles Handelshøjskoleafdeling og IDEA under overskriften ”Forankring af IDEA”. Projektet har til formål at fremme innovation, herunder undersøge innovationspotentiale på Lolland-Falster.
Projektet er finansieret af midler fra Erhvervs- og Byggestyrelsen og regionale midler.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/02/200731/12/2008

Finansiering

• Gazellens billedbog - intraprenørskab indenfor produktion og velfærdsservice: € 35.266,00