Projektdetaljer

Beskrivelse

Dette er et tværfagligt projekt med fokus på Ecosystem Services (økosystemtjenester, dvs. ressourcer og goder mennesker og samfundet får fra naturen) i Roskilde Fjord og det omkringliggende opland, herunder Skjoldsungernes Land Nationalpark. Vi vil evaluere relevante metoder til vurdering og kortlægning af disse tjenester, dels baseret på input fra samfundet og brugere af Roskilde Fjord. Vi planlægger at bruge Ecosystems Services som et middel til at engagere det lokalsamfund, miljøforvaltere, politikere og andre relevante interessenter (stakeholders) for at øge deres opmærksomhed omkring Roskilde Fjords miljøstatus og dens betydning for dem. På denne måde håber vi at medvirke i forvaltning af Roskilde Fjord og det omkringliggende område, hvor der ofte er involverer tradeoffs og dilemmaer mellem forskellige beslutninger og praksis.
Kort titelES in RF
AkronymESiRF
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato11/06/201831/12/2020