Around 1968: Activists, Networks, Trajectories

Projekter: ProjektForskning

Projektdetaljer

Beskrivelse

Projektet undersøger aktivisme i årene rundt om 1968 i en række europæiske lande og følger tre spor: aktivismens karakter, aktivisternes netværk og livsbaner. Projektet omfatter Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Italien, Spanien, Grækenland, Polen, Tjekkoslovatiet, Ungarn, Sovjetunionen, Holland og Danmark.
    StatusIgangværende
    Effektiv start/slut dato01/01/2006 → …

• <ingen navn>: € 32,00

• 2 Bidrag til bog/antologi

Gender and Sexuality

Warring, A. E., Clifford, R. & Gildea, R., 2013, Europe's 1968: Voices of revolt. Gildea, R., Mark, J. & Warring, A. (red.). Oxford: Oxford University Press, s. 239-257 19 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Reflections

Warring, A. E., Mark, J. & von der Goltz, A., 2013, Europe's 1968: Voices of Revolt. Gildea, R., Mark, J. & Warring, A. (red.). Oxford: Oxford University Press, s. 283-325 43 s.