Analyse af fangererhvervet i Grønland

• Rasmussen, Rasmus Ole, (Projektdeltager)

Projekter: ProjektForskning

Projektdetaljer

Beskrivelse

Projektet gennemfører en socio-økonomisk analyse af fangererhvervet i Grønland. Analysen er baseret på tre komponenter. En registerbaseret analyse med udgangspunkt i en samkøring af alle relevante registre i Grønland. En spørgeskemaundersøgelse som omfatter en tredjedel af samtlige fangere og fiskere. Og endelig en interviewundersøgelse af fangere, fiskere og repræsentanter for institutioner og organisationer med relationer til erhvervet.
    StatusAfsluttet
    Effektiv start/slut dato01/04/200301/04/2007

• <ingen navn>: € 58,43

• 2 Bidrag til bog/antologi
    • 1 Bidrag til avis - Kronik

Fiskere og fangeres indkomster i bygder er alarmerende lave

Rasmussen, R. O. & Petersen, C., 2006, I : A G. s. 16-18, 20-22 4 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

Challenges to socio-economic research in a changing society - with a special focus on Greenland

Poppel, B., Rasmussen, R. O. & Winther, G., 2005, Socio-Economic Research on Management Systems of Living Resources: Strategies, Recommendations and Examples. Müller-Wille, L., Kingsley, M. C. S. & Stach Nielsen, S. (red.). Nuuk: INUSSUK, Bind 1-2005. s. 87-100 14 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Small, medium and large scale strategies: cases of social response and change in Greenland

Rasmussen, R. O., 2005, Socio-Economic Research on Management Systems of Living Resources: Strategies, Recommendations and Examples. Müller-Wille, L., Kingsley, M. C. S. & Stach Nielsen, S. (red.). Greenland Home Rule, Nuuk: INUSSUK, Bind 1-2005. s. 56-72 17 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning