Billede af Julie Sommerlund

Julie Sommerlund

Cand. Mag. (Moderne Kultur og Kulturformidling) & Ph.d.

  • Universitetsvej 1, 42.3

    DK-4000 Roskilde

    Danmark

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskning

Min forskning er grundlæggende tværvidenskabelig og tværsektoriel, og jeg har altid været optaget af interaktionen mellem æstetik og socialitet, fx i kommunikative, videnskabelige eller markedsmæssige sammenhænge. Aktuelt er jeg optaget af to projekter som undersøger og udfører innovation og forskning i samarbejder mellem universiteter og private virksomheder: Det første, HumanImpact, er finansieret af Industriens Fond, og udføres i samarbejde med Københavns Universitet, Dansk Erhverv, Dansk Industri, Symbion og lang række private virksomheder. Det andet, Management and Organization in Innovation Partnerships, udføres i samarbejde med Copenhagen Business School og med affilieret tilknytning til Harvard og ESSEC Business Schools.

Samarbejde

En stor del af mit professionelle virke handler om samarbejder. Det gælder dels i min forskning, hvor jeg særligt arbejder sammen med private virksomheder, og med branche- og interesseorganisationer, som samler private virksomheder. 

Også i min ledelsespraksis fokuserer jeg meget på eksterne samarbejder, som jeg passer gennem en række tillidsposter i relevante nationale brancher, primært kultur og uddannelse. Internationalt fylder særligt forskning, og jeg har desuden stor erfaring med institutionelle samarbejder, hvor jeg i vid udstrækning bliver brugt som ekspert, særligt i forbindelse med evaluering af forskning og forskningsskoler.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Institut for Organisation, ph.d., Copenhagen Business School

1 aug. 19991 aug. 2002

Dimissionsdato: 10 okt. 2003

Moderne Kultur & Kulturformidling, cand.mag., Københavns Universitet

Dimissionsdato: 3 maj 1999

Publikationsnetværk

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller