Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskning

Forskning

Jeg har primært tre forskningsområder, hvor jeg anvender og udvikler matematikgenren dynamiske systemer. Det ene forskningsområde er forståelse af dannelse og vekselvirkning mellem grundlæggende strukturer i fluiddynamik, særligt hvirvler. For eksempel når vinden rammer en flagstang, dannes der hvirvler bag ved denne. Derfor kan et flag blafre, selvom vinden ikke gør.

Et andet eksempel er ventetiden mellem to fly i lufthavnen. Når et fly letter, dannes der hvirvler mellem vingen og jorden. Disse hvirvler er ikke rare at blive fanget i – derfor er der indlagt en ventetid.

Mit andet forskningsområde er i samarbejde med en gruppe kemikere fra RUC. Det omhandler modellering af enzymers opførsel og vekselvirkning med substrater. Hele formålet er et rigtig 'Red Verden' – projekt. Det drejer sig nemlig om dannelse af biobrændsel vha. restmaterialer fra landbrugsproduktion, så man kan slippe for at afbrænde fossile brændstoffer.

Mit tredje forskningsområde er et samarbejde med folk fra Hæmatologisk Afdeling på Roskilde Hospital. Mit bidrag (sammen med resten af Cancitisgruppen fra RUC) er matematisk modellering af udvikling af blodrelaterede kræftsygdomme.

 

Vejledning.

Jeg interesserer mig i bred forstand for matematik og matematisk modellering. Kom og tal med mig eller send en email, hvis du er interesseret!

Uddannelse

Jeg har en kandidat i matematik og fysik fra RUC (2009), og jeg har derfor oplevet ti projekter på egen krop og sind. I 2013 modtog jeg en ph.d. grad fra DTU Matematik. Jeg arbejdede derefter et år i ingeniørvirksomheden DHI, før jeg var så heldig at få lov at komme tilbage til RUC i 2015.

 

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Ph.d, Topology of streamlines and vorticity contours for two - dimensional flows, Danmarks Tekniske Universitet

1 aug. 20101 okt. 2013

Dimissionsdato: 11 nov. 2013

Cand. Scient, matematik og fysik, Mathematical modeling of the hypothalamic-pituitary-adrenal axis, Roskilde Universitet

Dimissionsdato: 13 nov. 2009

Eksterne ansættelser

DHI

1 nov. 201331 dec. 2014

Publikationsnetværk

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller