Foto af Marie-Louise Bjørn

Marie-Louise Bjørn

cand.scient.pol., Master i organisationspsykologi (MPO)

  • Universitetsvej 1, 03.1-E

    DK-4000 Roskilde

    Danmark

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskning

ErhvervsphD –projektet ”Good Will Hunting – styringsstrategiske modsætninger og ledelsesmæssige udfordringer i arbejdet med børnesager” er per 01.01. 2016 indskrevet på RUC, PhD-Skolen for Livslang læring og Hverdagslivets Socialpsykologi og er et samarbejde mellem den ErhvervsPhD. Studerende, Green Andersen Erhvervspsykologi og RUC, Institut for Mennesker og Teknologi, Center for Organisationspsykologi. Projektet er 3-årigt og løber i perioden 2016 – 2018.

Projektet ønsker at undersøge, med afsæt i forvaltningen af børnesager, de ledelsesmæssige udfordringer og muligheder, der opstår i situationer af styringsmæssige krydspres og et voksende antal ’wicked problems’. Med afsæt i denne kontekst, ønsker Projektet at undersøge betydningen af aktørernes følelsesmæssige reaktioner og motivationer for deres håndtering og evne til at skabe mening og retning i strømmen af modstridende krav og rationaler. Projektets genstand er aktøren-i-strukturen set som et dynamisk og gensidigt påvirkende forhold. Der arbejdes i projektet tværfagligt i koblingen mellem politologisk og organisationspsykologisk forskning

CV

Marie-Louise Bjørn er cand.scient.pol. og master i organisationspsykologi (MPO). Marie-Louise er tidligere embedsmand fra centraladministrationen samt på regionalt – og lokalt niveau og kender disse arbejdsmiljøer indefra og forholdet i mellem dem både administrativt og politisk.  Denne erfaring er blevet yderligere perspektiveret af 6 år som personale- og udviklingschef i Børns Vilkår. Marie-Louise har gennem sin karriere, ikke mindst fra forskellige ansættelser i Green Andersen Erhvervspsykologi, opbygget en solid erfaring i arbejdet med strategisk ledelse, strategisk organisations- og lederudvikling i et psykodynamisk perspektiv. 

Eksterne ansættelser

Green Andersen Erhvervspsykologi

1 mar. 2015 → …

Emneord

  • Offentlig administration, styring og forvaltning
  • Organisationspsykologi