Billede af Kristian Bloch Haug

Kristian Bloch Haug

  • Universitetsvej 1, 25.1

    DK-4000 Roskilde

    Danmark

20132020

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskning

Jeg undersøger i min ph.d. forskellige anvendelser af kunstig intelligens (AI) og algoritmer i den offentlige sektor med udgangspunkt i beskæftigelsessektoren. Mit hovedfokus omhandler, hvordan frontlinemedarbejdere tager imod nye digitale værktøjer baseret på AI og vekselvirkningerne mellem medarbejdere og AI-værktøjerne. Det handler kort sagt om, hvilke faktorer, der er med til at gøre værktøjer succesfulde i medarbejdernes optik, hvordan disse indvirker på medarbejdernes daglige arbejde og hvordan 'AI'en' påvirker dette, samt hvordan medarbejderen omvendt påvirker udviklingen og implementeringen af 'AI'en'. 

Jeg arbejder empirisk primært kvalitet med interviews, deltagerobservation, dokumentstudier og er sideløbende med mine undersøgelser i gang med at lære data science (i R). 

I dette semester er jeg holdunderviser i Samfundsvidenskabenlig metode for førsteårsstuderende og vejleder.  Jeg har før undervist i fagene 'Borgere, Forvaltning og Organisationer i den Digitale Revolution' og i 'Samfundsvidenskabelig Analysestrategi'. 

Kort om mig: Jeg er uddannet cand. soc. fra Roskilde Universitet (i 2016) og har erhvervserfaring som fuldmægtig i Uddannelses- og Forskningsministeriet, som freelance-journalist og underviser/oplægsholder.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Socialvidenskab og Filosofi og Videnskabsteori, Kandidat , Roskilde Universitet

Dimissionsdato: 27 jul. 2016

Emneord

  • Arbejdsmarked
  • Teknologi
  • Velfærdsstat, Velfærdssamfund
  • Datalogi, IT

Publikationsnetværk

Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne.
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.