• Universitetsvej 1, 09.2

    DK-4000 Roskilde

    Danmark

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskning

Jeg er ph.d.-studerende på Roskilde Universitets Forskningscenter for Problemorienteret Projektlæring (2019-2022). Tidligere har jeg været ekstern lektor og vejleder på HumBach samt Pædagogik og Uddannelsesstudier. 

Min forskning:
Jeg er pr. 1. marts 2019 startet på mit ph.d.-projekt om problemorienteret projektlæring (PPL), hvor jeg fra et historisk-genealogisk perspektiv undersøger, hvordan PPL opstod og er blevet forstået siden 70'erne til i dag. Projektet består konkret af tekstbaserede diskursanalyser af de teoretiske og filosofiske inspirationer, ideer og argumenter i centrale dokumenter omkring PPL. Denne undersøgelse sættes i relation til nutidige diskussioner om studerendes læring på universitet inden for uddannelsesteori- og policy.

Min vejledning:
Jeg vejleder bredt inden for uddannelse og pædagogik, men har en særlig interesse for universitetsområdet; universitetspædagogik og -kultur, hvilket jeg også har skrevet speciale om. Derudover har jeg stor viden om daginstitutionsområdet. Metodisk har jeg beskæftiget mig med interview, observationsstudier, fokusgrupper og dokumentanalyse - ofte ud fra sprogligt og diskurs-orienterede optikker.

Andet:

Redaktør hos Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift (DUT)

Kasserer hos Philosophy and Theory of Higher Education Society (PaTHES)

CV

Bachelor i Journalistik og Pædagogik og Uddannelsesstudier, RUC

Cand. Mag. i Dansk (Sprog og medier) og Pædagogik og Uddannelsesstudier, RUC

Uddannet gruppe- og procescoach, ved pædagogisk konsulent Arno Kaae (RUC)

Pædagogikum-uddannelsen (2/3 moduler); Certificate of Teaching and Learning (CUTL)