• Universitetsvej 1, 26.0

  DK-4000 Roskilde

  Danmark

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskning

Samtidig med at jeg er i gang med at færdiggøre min anden kandidatgrad i jura (LL.M. in Human Rights), underviser jeg og vejleder studerende på RUC’s kandidatuddannelser, ’Global Development Studies’ og ’Social Entrepreneurship and Management’. Jeg er også en del Edinburgh Law Human Rights Clinic, hvor jeg arbejder med politikudvikling af forretningsansvar i Storbritannien indenfor områder såsom moderne slaveri (inklusive menneskehandel), og respekt for miljø og børns rettigheder. Mit nuværende forskningsfokus er på 'the uptake' af BHR og virksomheders samfundsansvar (CSR) lovgivningsmæssige og frivillige rammer og regler. Specifikt er jeg optaget af de implikationer det har for at skabe transformative læringsudbytter (fx. dybere forståelse af menneskerettigheder) i organisationer for at anspore til forandringer i den daglige forretningspraksis.

Undervisning

Jeg er en dynamisk, engagerende og naturlig facilitator med stærke offentlige taler- og undervisningsevner og 8+ års erfaring med at levere træning og uddannelse til diverse grupper (fx studerende, frivillige, NGO/forskerpersonale, og internationale og nationale aktører).

Før jeg startede hos RUC, var jeg en dedikeret, modstandsdygtig og passioneret rådgiver og programleder, der tacklede systemiske problemer 'head-on' i over 15 år - ihærdigt bevæget sig fremad for at skabe forandring i samfundet gennem forskellige modaliteter og samarbejder med NGO'er, lokalsamfundsbaserede organisationer, humanitær bistand og nødhjælp og regering og forskningsinstitutioner.

Ekspertise relateret til FN’s Verdensmål

I 2015 blev FN-landene enige om 17 Verdensmål til at standse fattigdom, beskytte planeten og sikre velstand for alle. Denne persons arbejde bidrager til følgende verdensmål:

 • Verdensmål 8 - Anstændige jobs og økonomisk vækst
 • Verdensmål 12 - Ansvarligt forbrug og produktion
 • Verdensmål 13 - Klimaindsats
 • Verdensmål 16 - Fred, retfærdighed og stærke institutioner
 • Verdensmål 17 - Partnerskaber for handling

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Human Rights Law, LLM Human Rights, University of Edinburgh

Dimissionsdato: 31 dec. 2022

Eksterne ansættelser

Legal Advisor, Edinburgh Law School Human Rights Clinic

Emneord

 • Samfundsøkonomi, Politik
 • Ret, Etik