Intet foto af Jan Krag Jacobsen
  • Universitetsvej 1, 42.3

    DK-4000 Roskilde

    Danmark

1975 …2013
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Publikationer 1975 2013

Filter
Bidrag til bog/antologi
2013

Concept experiences and their diffusion: the example of the New Nordic Cuisine

Sundbo, J., Sundbo, D. I. C. & Jacobsen, J. K., 2013, Handbook on the Experience Economy. Sundbo, J. & Sørensen, F. (red.). Cheltenham: Edward Elgar Publishing, s. 424-445 21 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

2008

The food and eating experience

Jacobsen, J. K., 2008, Creating experiences in the experience economy. Sundbo, J. & Darmer, P. (red.). Cheltenham: Edward Elgar Publishing, s. 13-32 20 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Under the Surface - Looking into Springtime: A gastro-theatrical experience in Madeleines Food Theatre

Jacobsen, J. K., 2008, Performance Design. Hannah, D. & Harsløf, O. (red.). København: Museum Tusculanum, s. 281-297 16 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

2006

Adulteration as part of Authenticity

Jacobsen, J. K., 2006, Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005. Hosking, R. (red.). Totnes: Prospect Books, s. 252-262 10 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Scientifically adulterated foods: the authentic foods of the late industrial Society

Jacobsen, J. K., 2006, Authenticity in the Kitchen: Proceedings of The Oxford Symposium on Food and Cookery 2005. Hosking, R. (red.). Oxford: Prospect Books, s. 4 4 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

2003

Identitet og madkultur: om hvad vi spiser og hvorfor vi gør det

Jacobsen, J. K., 2003, Måltiden i framtiden: Et symposium om Mat- och måltidskundskap på Högskolan i Kristianstad den 11 februari 2002. Swahn, J-Ö. (red.). Kristianstad: Högskolan Kristianstad, s. 33-47 14 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

2000

The House of the Meal

Jacobsen, J. K., 2000, Denmark Special 4: Denmark in the 21st Century. Bjerregaard, B. (red.). København: World Pictures, s. 108-109

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

1997

Madkultur: et oplæg til en kulturpolitik på madområdet

Jacobsen, J. K., 1997, Kulturprofilen: Den danske madkultur ved arbejdsgruppen vedrørende den danske madkultur december 1996. København: Kulturministeriet, s. 11-21 10 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Måltidens hus i Sverige

Jacobsen, J. K., 1997, Kulturprofilen: Den danske madkultur ved arbejdsgruppen vedrørende den danske madkultur. København: Kulturministeriet, s. 54-57 4 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

1992

Måltidet er mere end ernæring

Jacobsen, J. K., 1992, At føje liv til årene: Debat- og lærebog om kultur- og aktivitetsområdet. 1 udg. Frederikshavn: Dafolo, s. 67-70 38 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

1990

Kvalitet og fødevarer

Jacobsen, J. K., 1990, Kvalitet?. Købehavn: Landbrugets oplysnings- og kursusvirksomhed, s. 127-155 28 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

1989

Mad og sundhed

Jacobsen, J. K., 1989, For miljøets skyld. København: NOAH, s. 40-50 10 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

1987

Mad, miljø, sundhed i fremtiden

Jacobsen, J. K., 1987, Forbrugerrådet 1987: Forbruger 1987 - Forbruger 2027. København: Forbrugerrådet, s. 15-17 3 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

1986

Mad-kultur

Jacobsen, J. K., Højmark Jensen, J., Prynø, L. & Vestergård Jensen, J., 1986, Livet skal leves: Biologi for HF og Gymnasium. 1. udg. Århus: Nucleus, s. 21-59 38 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

1985

Et nyt køkken

Jacobsen, J. K., 1985, Tak for mad: om madkultur og ernæringspolitik. København: Miljøministeriet, Bind 1. 6 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Viden og lyst til ændring er ikke nok

Jacobsen, J. K., 1985, Værsgo og spis: En bog om vilkår og mulighed for ernæringsoplysning i Danmark. København: statens levnedsmiddelinstitut, s. 127-130 3 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

1983

Værsågod og spis

Jacobsen, J. K., 1983, Sådan er kapitalismen. Avlund Frandsen, H. E. & Sønderriis, E. (red.). København: Politisk revy, s. 95-100 5 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

1977

Levnedsmiddelforskning: Mad, mennesker og medbestemmelse

Jacobsen, J. K., 1977, En grim ælling: Biologiundervisning, mennesker, arbejde, samfund. Lunau, I. (red.). Ørsted: Nucleus, s. 177-133 44 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

1976

Fødevareoverskud, fejlernæring og forgiftning: Om modsætningen mellem forbrugernes behov og levnedsmiddelindustriens interesser

Jacobsen, J. K., 1976, Mad er ikke bare mad: en bog om hverdagskost. Hørlych Karlsen, H. (red.). København: Borgen, s. 114-141 27 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

1975

Miljøproblemer i forbindelse med udnyttelse af kernekraft

Jacobsen, J. K. & Jørgensen, B., 1975, Energi: Energibrug og problemer. København: Energioplysningsudvalget, Bind 4. s. 81-136 55 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling