Intet foto af Jan Krag Jacobsen
  • Universitetsvej 1, 42.3

    DK-4000 Roskilde

    Danmark

1975 …2013
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Publikationer 1975 2013

2013

Concept experiences and their diffusion: the example of the New Nordic Cuisine

Sundbo, J., Sundbo, D. I. C. & Jacobsen, J. K., 2013, Handbook on the Experience Economy. Sundbo, J. & Sørensen, F. (red.). Cheltenham: Edward Elgar Publishing, s. 424-445 21 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

2010

Kapitalfondskemi A/S i Nyborg?

Jacobsen, J. K., 3 dec. 2010, I : Politiken. s. 7 1 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Madspild er ikke blot dårlig moral

Jacobsen, J. K., 28 dec. 2010, I : Politiken. s. 9 1 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Menuen i fremtiden: Ikke et ord om maden

Jacobsen, J. K., 26 feb. 2010, I : Politiken. s. 7 1 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Militærkup?

Jacobsen, J. K., 26 aug. 2010, I : Information. s. 15 1 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

2009

En tur i Madexperimentariet 2015

Jacobsen, J. K., 22 sep. 2009, I : Politiken. s. 7 1 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

Hvad spiser vi - og hvorfor? Kronik

Jacobsen, J. K., 8 sep. 2009, I : Information. s. 16 1 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

2008

The food and eating experience

Jacobsen, J. K., 2008, Creating experiences in the experience economy. Sundbo, J. & Darmer, P. (red.). Cheltenham: Edward Elgar Publishing, s. 13-32 20 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Under the Surface - Looking into Springtime: A gastro-theatrical experience in Madeleines Food Theatre

Jacobsen, J. K., 2008, Performance Design. Hannah, D. & Harsløf, O. (red.). København: Museum Tusculanum, s. 281-297 16 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

2006

Adulteration as part of Authenticity

Jacobsen, J. K., 2006, Authenticity in the Kitchen: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2005. Hosking, R. (red.). Totnes: Prospect Books, s. 252-262 10 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Gruppearbejde frasorterer effektivt dovne studerende

Jacobsen, J. K., 13 jan. 2006, I : Ingenioeren. 1 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Scientifically adulterated foods: the authentic foods of the late industrial Society

Jacobsen, J. K., 2006, Authenticity in the Kitchen: Proceedings of The Oxford Symposium on Food and Cookery 2005. Hosking, R. (red.). Oxford: Prospect Books, s. 4 4 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Stop handelstyveriet

Jacobsen, J. K., 2006

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

2005

Akademikere kan også: Men når de udfører sort arbejde kaldes det networking og vennetjenester

Jacobsen, J. K., 2005, I : Politiken. 1 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Koteletter med lidt løg og tomat: mobiltelefoni i det offentlige rum

Jacobsen, J. K., 2005, I : Information. 1 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

Mobiltelefonsamtaler i det offentlige rum

Jacobsen, J. K., 2005, København

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

Scientifically adulterated foods: The authentic foods of late industrial society

Jacobsen, J. K., 2005. 12 s.

Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Tak du milde kineser

Jacobsen, J. K., 13 nov. 2005, I : Politiken. 1 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

You've got sugar: Stop trade robbery

Jacobsen, J. K., 2005

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

2004

Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur

Jacobsen, J. K., 2004, Om paradokser og kvalitet i dansk madkultur. Teknologirådet, s. 16-18 2 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

2003

24 questions for planned communication

Jacobsen, J. K., 2003, Roskilde: Roskilde Universitetsforlag. 128 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

Identitet og madkultur: om hvad vi spiser og hvorfor vi gør det

Jacobsen, J. K., 2003, Måltiden i framtiden: Et symposium om Mat- och måltidskundskap på Högskolan i Kristianstad den 11 februari 2002. Swahn, J-Ö. (red.). Kristianstad: Högskolan Kristianstad, s. 33-47 14 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

2002

Smag, fysiologi og kultur: Madkulturen udvikles i et samspil mellem natur og kultur

Jacobsen, J. K., 2002, I : Dansk pædagogisk tidsskrift. s. 12-20 8 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

2001

Børn i køkkenet

Jacobsen, J. K., 2001, Øksnehallen, København

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

Børn i Køkkenet i Øksnehallen

Jacobsen, J. K., 2001, København: Fødevaredirektoratet. 44 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

2000

Kniven i køkkenet

Jacobsen, J. K., 2000, Øksnehallen, København

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

Måltidets Hus, Copenhagen

Jacobsen, J. K., 2000, I : PPC: Petits Propos Culinaire. 64, s. 46-48 3 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Om maden i skolen og skolen i maden

Jacobsen, J. K., 2000, I : Dansk pædagogisk tidsskrift. 1, s. 48-56 8 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

The House of the Meal

Jacobsen, J. K., 2000, Denmark Special 4: Denmark in the 21st Century. Bjerregaard, B. (red.). København: World Pictures, s. 108-109

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Udstillingen Kniven i Køkkenet i Øksnehallen

Jacobsen, J. K., 2000, København: Fødevaredirektoratet. 45 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

1999

Måltidets Hus for krop og sjæl

Jacobsen, J. K., 1999, I : Fødevarenyt [1997-2000]. 1, s. 3-6 4 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

1997

25 spørgsmål: en moderne retorik til planlægning af kommunikation

Jacobsen, J. K., 1997, Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag. 115 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Dansk madkultur

Jacobsen, J. K., 1 feb. 1997, I : Kulturkontakten. 1, s. 29-30 2 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Læsende børn

Jacobsen, J. K., 1997, I : Danmarks Biblioteker. 5

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Madkultur: et oplæg til en kulturpolitik på madområdet

Jacobsen, J. K., 1997, Kulturprofilen: Den danske madkultur ved arbejdsgruppen vedrørende den danske madkultur december 1996. København: Kulturministeriet, s. 11-21 10 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Måltidens hus i Sverige

Jacobsen, J. K., 1997, Kulturprofilen: Den danske madkultur ved arbejdsgruppen vedrørende den danske madkultur. København: Kulturministeriet, s. 54-57 4 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Samtalearket i folkeskolen

Jacobsen, J. K., 1997, I : Dansk pædagogisk tidsskrift. 3, s. 57-60 4 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

1996

24 questions to your communication: paper no. 42

Jacobsen, J. K., 1996, Roskilde: Roskilde Universitet.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Dansk madkultur

Jacobsen, J. K., 1996, København: Kulturministeriet.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Dansk madkultur

Jacobsen, J. K. (red.), 1996, København: Kulturministeriet.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Interview, kunsten at lytte og spørge

Jacobsen, J. K., 1996, København: Hans Reitzels Forlag.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Madens kulturpolitik

Jacobsen, J. K., 1996, I : Kulturkontakten. 3, s. 10-12 2 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Om at være målgruppe

Jacobsen, J. K., 1996, I : LST nyt : nyt fra Levnedsmiddelstyrelsen. 3

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

1995

Vi har et gastronomisk akademi for at bruge det

Jacobsen, J. K., 1995, I : Smag & Behag : Magasin for vin, mad og andre livsglæder. 1, s. 21-23 3 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

1993

Intervju, konsten at lyssna och fråga

Jacobsen, J. K., 1993, 1 udg. Lund: Studentlitteratur. 219 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

Med Holger Danske til bords

Jacobsen, J. K., 1993, I : Jord og Viden. 138, 19, s. 24-25

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

1992

24 spørgsmål til mediearbejdet

Jacobsen, J. K., 1992, Roskilde.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Måltidet er mere end ernæring

Jacobsen, J. K., 1992, At føje liv til årene: Debat- og lærebog om kultur- og aktivitetsområdet. 1 udg. Frederikshavn: Dafolo, s. 67-70 38 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

1991

Bjarne og Brittas vidunderlige verden

Jacobsen, J. K. & Hastrup, J., 1991

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling