Intet billede af Anna Sofie Hansen Schøning

Anna Sofie Hansen Schøning

cand.mag.

  • Universitetsvej 1, 43.3

    DK-4000 Roskilde

    Danmark

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskning

Ph.d.-studerende på Institut for Militærhistorie, -kulturforståelse og Krigsteori ved Forsvarsakademiet og Institut for Humanistisk Videnskab og Kommunikation, Roskilde Universitet. Mit Ph.d.-projekt er finansieret af Danmarks Frie Forskningsfond og undersøger, hvordan man i det danske forsvar udvælger og omsætter militærhistorie til læring med særlig fokus på officersuddannelse og doktrinudvikling. 

 

Overordnet er mine forskningsområder historiebrug, militær erfaringsudnyttelse (altså hvordan man søger at lære af diverse militære historiske erfaringer i en kompleks organisation), uddannelseshistorie (særligt officersuddannelse) og krigs- og videnskabsteori. 

 

For udgivelser og forskningsaktiviteter se https://pure.fak.dk/da/persons/anna-sofie-hansen-schoening(63fd156c-527a-4f0f-a24a-fb0135dc4340).html 

CV

Cand.mag. i Historie og Filosofi & Videnskabsteori, Roskilde Universitet (2016). Projektansat Timelærer og AC-fuldmægtig ved Institut for Militærhistorie, Kulturforståelse og Krigsteori (2016-2017).