Organisationsprofil

Visuel Kultur og Performance Design (VISPER) er en transdisciplinær forskningsgruppe, der trækker på brede traditioner indenfor Performance (studier) og Design (tænkning) i for at realisere transformative forskningsprojekter og -interesser på tværs af en række række felter.

I øjeblikket er gruppen hjemsted for forskningsprojekter og -interesser knyttet til kulturproduktion i relation til teatre, museer, kulturinstitutioner & -virksomheder, by- og miljøaktivister, designere og iværksættere. Gruppen har en særlig forpligtelse til at udvikle nye forskningsformater, eksperimentelle metodologier (ofte med inddragelse af kropsliggjorte og visuelle elementer), deltagelsesformer og samarbejde.

Publikationsnetværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne.

Bodies at Sea: 'Water' as Interface in Viking Heritage Communication

Haldrup, M., 2020, Tourism and Embodiment. Palmer, C. & Andrews, H. (red.). Abingdon: Routledge, (Routledge Advances in Tourixm and Anthropology).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Body Utopianism: Posthumanity Between Enhancement and Estrangement

Petersen, F. B., 2020, (Under udarbejdelse) Palgrave Macmillan. (Palgrave Studies in Utopianism).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Darkthrone’s A Blaze in the Northern Sky by Ross Hagen (33 1/3 Europe)

Holt, F. (red.), nov. 2020, (Accepteret/In press) Bloomsbury Academic. 128 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Projekter

Music and Community

Rasmus Rex Pedersen (Arrangør)