Organisationsprofil

Visuel Kultur og Performance Design (VISPER) er en transdisciplinær forskningsgruppe, der trækker på brede traditioner indenfor Performance (studier) og Design (tænkning) i for at realisere transformative forskningsprojekter og -interesser på tværs af en række række felter.

I øjeblikket er gruppen hjemsted for forskningsprojekter og -interesser knyttet til kulturproduktion i relation til teatre, museer, kulturinstitutioner & -virksomheder, by- og miljøaktivister, designere og iværksættere. Gruppen har en særlig forpligtelse til at udvikle nye forskningsformater, eksperimentelle metodologier (ofte med inddragelse af kropsliggjorte og visuelle elementer), deltagelsesformer og samarbejde.

Publikationsnetværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 2000 2020

Bodies at Sea: 'Water' as Interface in Viking Heritage Communication

Haldrup, M., 2020, Tourism and Embodiment. Palmer, C. & Andrews, H. (red.). Routledge

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Events and the ecologies of design activism - from downtown São Paulo to the peripheries.

Samson, K., 2020, (Accepteret/In press) Design as Dissent. Routledge

Performative Urbanism: Mapping embodied vision

Samson, K. & Juhlin, C. L. Z., 2020, (Afsendt) Performing Institutions.

Projekter 2006 2023

Fil

Acts of Citizenship

Haldrup, M. & Samson, K.