Organisationsprofil

Forskningsgruppen udforsker nutidens iscenesættelse af æstetiske situationer, begivenheder og miljøer og de kulturelle og samfundsmæssige implikationer forbundet hermed. Herigennem undersøger gruppen mere bredt centrale tendenser i nutidens kulturproduktion og i æstetiseringen af livsformerne mere generelt.

Netværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikation 2000 2018

Breathing Life into Familiar Domestic Objects

Christiansen, H., Lindelof, A. M. & Høbye, M. 2018 Proceedings of the 27th IEEE International Symposium on Robot and Human Interactive Communication, Nanjing, China, August 27-31, 2018. IEEE, s. 589-594

Publikation: Kapitel i bog/rapport/konferenceprocesKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

Creating synergies between traditional crafts and Fablab Making: Exploring digital mold-making for glassblowing

Padfield, N., Hobye, M., Pedersen, M. H., Knight, J. & Ranten, M. F. 18 maj 2018 (Accepteret/In press) 10 s.

Publikation: Bidrag til konferencePaperForskningpeer review

Åben adgang
Fil

Danish Music Radio

Lindelof, A. M., michelsen, M., larsen, C. R., have, I., krogh, M., nielsen, S. K. & graakjær, N. jun. 2018 Tunes for all?: Music on Danish Radio. Aarhus Universitetsforlag, s. 29-45 16 s.

Publikation: Kapitel i bog/rapport/konferenceprocesBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Projekter 2006 2019

Aktiviteter 2003 2018

3rd International Performance Design Symposium