Organisationsprofil

Forskningscentret samler forskere fra de humanistiske og samfundsvidenskabelige discipliner. Organiseringen afspejler vores interesser for problemstillinger omkring arbejdsliv & demokrati, uddannelse & læreprocesser, familie, barndom & ungdom, marginalisering & inklusion samt køns- & ligestilling.

Centret samarbejder både nationalt og internationalt med universiteter, forskningsgrupper, andre forskningscentre, professionshøjskoler, faglige organisationer og offentlige institutioner.

Et centralt omdrejningspunkt for centrets aktiviteter er en interesse for subjektive og kollektive læreprocesser i relation til forandringer af arbejdet i velfærdsinstitutioner.

Forskningscenterets mål er:

• at skabe kritisk, dialogisk viden til kvalificering af faglighed og professionelt arbejde
  • at anvende og formidle aktuel viden om velfærdsarbejdet
  • at udfordre og kvalificere processer mod en mere deltagerorienteret og vidensbaseret velfærdsudvikling

Publikationsnetværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 2013 2018

"1968" som metafor

Olesen, H. S., 2018, I : Samfundsøkonomen. 8

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Consumers, clients or participants? Formal and informal collaboration with parents

Ahrenkiel, A., 30 aug. 2018

Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceFormidling

Contradictions of Social Workers’ ‘Evidence-Based Practice’: Opening Pandora's Box?

Weber, S. S., 14 jun. 2018

Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

Projekter 2015 2021

Køn, Seksualitet og Mangfoldighed

Nielsen, S. B.

01/09/2015 → …

Projekter: Rådgivende projektForskning, Individuel bevilling, Overdragelse (videnskabelig tjenester)

Aktiviteter 2017 2018

(Ud)dannelse i ungdomsuddannelserne

Larsen, L. (Oplægsholder)
10 apr. 2018

(Ud)dannelse i ungdomsuddannelserne

Larsen, L. (Oplægsholder)
20 mar. 2018

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag

Hvad skal pædagoger og forældre samarbejde om - og hvordan?

Ahrenkiel, A. (Oplægsholder)
6 jun. 2018