Organisationsprofil

Vi bedriver tværvidenskabelig problemorienteret kønsforskning med et mangfoldighedsperspektiv. Forskningscentret er mødested for studerende, forskere og praktikere, der interesserer sig for tværvidenskabelig problemorienteret kønsforskning. Centrets arrangementer er åbne for alle interesserede både på og uden for Roskilde Universitet. Vi udbyder kursus i kønsteori samt anden undervisning med kønsperspektiver.

Publikationsnetværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på punkterne.

Publikationer 2000 2019

Critical Political Economy

Van Apeldoorn, B. & Horn, L., 2019, European Integration Theory . Wiener, A., Börzel, T. & Risse, T. (red.). 3rd udg. Oxford University Press (OUP)

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningpeer review

Cultural Encounters as Intervention practices

Christiansen, L. B. (red.), Galal, L. P. (red.) & Hvenegård-Lassen, K. (red.), 2019, Routledge. 128 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

'Danishness' repressive immigration policies, and exclusionary framings of gender equality

Stormhøj, C., 1 feb. 2019, (Afsendt) Feminisms in the Nordic Region: Neoliberalism, Nationalism and Decolonial Critique. Keskinen, S., Mulinari, D. & Stoltz, P. (red.). Palgrave Macmillan, (Gender and Politics).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Projekter 2005 2029

Aktiviteter 2003 2019

Phd kursus: Care in neoliberal, Nordic welfare states