Center for Forskning i Offentlig-Privat Samspil

Organisationsprofil

The research centre on public-private collaboration is a network-organized centre involving researchers from five Danish universities and international researchers from fifteen universities in Europe and the US.

The research centre focuses in particular on evaluating the experience and effects of specific forms of public-private interaction such as contracting out, public-private partnerships, privatization, public procurement and public-private innovation. The research centre engages in scholarly debates and widespread international publication within the fields of public administration, public policy, public economics and public management. The centre is devoted to mixed methods and contemporary projects draw on sophisticated quantitative as well as qualitative methods.

Publikationsnetværk Nyligt eksternt samarbejde på landeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne.

Publikationer

Policyprofessionelle i danske tænketanke: Uddannelse, erhvervserfaring og synlighed i Folketinget og landsdækkende aviser

Kelstrup, J. D., 2020, I : Politica. 52, 1, s. 59-75 17 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

The Effect of Procurement Centralization on Government Purchasing Prices: Evidence from a Field Experiment

Petersen, O. H., Jensen, M. C. D. & Bhatti, Y., 2020, (Accepteret/In press) I : International Public Management Journal.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang
Fil

Projekter