Videnskaben må også yde sine bidrag til de gode løsninger

• Bo Poulsen

Presse/medie

Beskrivelse

Lektor Bo Poulsen fra Roskilde Universitet havde nok at se til, da 550 miljøhistorikere fra mere end 50 lande ivrigt diskuterede fortid, nutid og fremtid i samspillet mellem mennesker og natur på verdens første kongres for miljøhistorie. Kongressen blev afviklet i København og Malmø med Roskilde Universitet og Malmö Høgskola som arrangører. Miljøhistoriker, lektor Bo Poulsen fra RUC, var som konference-administrator en af hovedkræfterne bag kongressen. -Jeg har nok brugt omkring 800 timer forud for kongressen til at få det hele til at klappe. Belønningen er så, at jeg har en indbakke fuld af mails med masser af ros for arrangementet, siger den 30-årige lektor. Miljøhistorikerne mener, at det er godt at have det lange blik tilbage i fortiden for at kunne forstå nutiden og dermed bidrage til fremtidens løsninger.
Periode15 aug. 2009

Mediedækning

Mediedækning

• TitelVidenskaben må også yde sine bidrag til de gode løsninger