Trafikplan skaber tvivl om vejprojekter

Presse/medie

Beskrivelse

Regeringen har i sit bud på en samlet plan for dansk transportpolitik frem til 2020 ytret ønske om et "styrket hensyn til naturen" samt "kilometerbaseret kørselsafgift" og netop derfor er der ifølge Foreningen for Bæredygtig Trafik grund til for Vejdirektoratet at genoverveje udvidelser og nyanlæg af veje. Trafikforsker ved Aalborg Universitet Harry Lahrman mener desuden, at det er en god ide at undersøge, hvorvidt regeringens plan er i misforhold med planlagte projekter, og heri er Per Himann Jespersen, trafikforsker ved Roskilde Universitet, enig.- Vejdirektoratet kunne ikke vide, at regeringen pludselig ændrede signaler. Men det ville være en god ide, hvis direktoratet revurderede sine projekter, siger han. (Side. Sektion. Default)
Periode28 dec. 2008

Mediedækning

Mediedækning

• TitelTrafikplan skaber tvivl om vejprojekter
    Mediets navn/udløbPolitiken
    Dato28/12/2008