Tillid giver et godt psykisk arbejdsmiljø

Presse/medie

Beskrivelse

I sidste uge offentliggjorde Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, NFA, resultaterne fra et forskningsprojekt ved navn VIPS. Af resultaterne fremgik det, at tillid, respekt og samarbejde er meget centrale punkter for det psykiske arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. De virksomheder, som netop satser på at udvikle det psykiske arbejdsmiljø i samarbejde mellem ledelse og medarbejdere, får et bedre psykisk arbejdsmiljø, konkluderer forskerne bag projektet blandt andet. Forskningsprojektet er finansieret af Arbejdsmiljøforskningsfonden og er udført af forskere fra Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde Universitetscenter, TeamArbejdsliv og Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. (Side. Sektion. Default)
    Periode9 apr. 2008

Mediedækning

Mediedækning

• TitelTillid giver et godt psykisk arbejdsmiljø
      Mediets navn/udløbJyllands-Posten/Morgenavisen
      Dato09/04/2008