Beskrivelse

Vi elsker at opfatte os selv som rummelige, tolerante og imødekommende, venlige mennesker. Men faktum er, at flere og flere lande og flere og flere samfunds- og befolkningsgrupper lukker sig om sig selv - spærrer af på forskellige vis. Der er Kulturmøde på Mors denne weekend, under temaet At Lukke Op, og i den anledning tænker Supertanker over, hvad det er, der skal lukkes op, hvorfor det er blevet lukket i til at begynde med, og selvfølgelig hvilken rolle kulturen (bredt set) spiller i oplukningen.
Medvirkende: Christian Have, indehaver og kreativ direktør i Have PR. Sune Lægaard, lektor i praktisk filosofi på Roskilde Universitet.

Periode24 aug. 2017

Mediedækning

1

Mediedækning

 • TitelSupertanker
  Grad af anerkendelseNational
  Mediets navn/udløbDR P1
  MedietypeRadio
  Varighed/længde/størrelse1 time
  Land/OmrådeDanmark
  Dato24/08/2017
  BeskrivelseVi elsker at opfatte os selv som rummelige, tolerante og imødekommende, venlige mennesker. Men faktum er, at flere og flere lande og flere og flere samfunds- og befolkningsgrupper lukker sig om sig selv - spærrer af på forskellige vis. Der er Kulturmøde på Mors denne weekend, under temaet At Lukke Op, og i den anledning tænker Supertanker over, hvad det er, der skal lukkes op, hvorfor det er blevet lukket i til at begynde med, og selvfølgelig hvilken rolle kulturen (bredt set) spiller i oplukningen.
  Medvirkende: Christian Have, indehaver og kreativ direktør i Have PR. Sune Lægaard, lektor i praktisk filosofi på Roskilde Universitet.
  Producer/forfatterCarsten Ortmann
  URLwww.dr.dk/radio/p1/supertanker/supertanker-23
  PersonerSune Lægaard

Emneord

 • åbenhed
 • lukkethed
 • migration
 • kultur
 • tolerance