Studerende skubber de svage ud af arbejdsmarkedet

Presse/medie

Beskrivelse

En ny international undersøgelse fra Handelshøjskolen på Aarhus Universitet viser, at danske unge og studerende gør det svært for især nydanskere at komme ind på arbejdsmarkedet. Anders Ejrnæs, adjunkt på Roskilde Universitetscenter med speciale i etniske minoriteters forhold på arbejdsmarkedet, kan godt få øje på problemet i sagens tilstand.- Det er jo de samme ufaglærte job, de konkurrerer om, og det er klart, at de unge og studerendes høje erhvervsfrekvens gør det sværere for indvandrere og flygtninge. Højkonjunkturen gør, at det lige nu er nemmere for ikke-danskere at komme i arbejde, men spørgsmålet er, om det ikke er indvandrere og flygtninge, der taber kampen om jobbene, når konjunkturerne vender, siger Anders Ejrnæs. (Side. Sektion. Første)
Periode5 maj 2008

Mediedækning

Mediedækning

• TitelStuderende skubber de svage ud af arbejdsmarkedet
    Mediets navn/udløbInformation
    Dato05/05/2008