Skinnebus kan erstatte Metro-tog

Presse/medie

Beskrivelse

Elektriske busser, der både kan køre på asfalt og på skinner, vil være en bedre løsning end Metrotog i en cityring, mener firmaet RUF International, der står bag skinnebusserne. Per Homann Jespersen, trafikforsker og lektor på TekSam - Institut for Miljø, Teknologi og Samfund på Roskilde Universitetscenter, mener, at politikerne lidt for hurtigt har lagt sig fast på Ørestadsselskabets model med en metrocityring, og at 15 milliarder kroner er en høj pris for at reducere biltrafikken med blot én procent. Per Homann Jespersen deltager i dag i en høring om cityringen på Københavns Rådhus, hvor en række eksperter vil komme med oplæg og vurderinger af de økonomiske og trafikmæssige sider af projektet. (Side.6 Sektion. Hele avisen)
Periode30 mar. 2006

Mediedækning