Skål i skibet: Flådens chefer på druk for dine penge

Presse/medie

Beskrivelse

Flådens øverste chef, Nils Christian Wang, har i flere år nu inviteret en række officerer på våde middage, og regningen er tørret af på skatteyderne. Det viser en række bilag, som Ekstra Bladet har fået aktindsigt i. Alene i indkøb har middagen kostet cirka 13.000 kroner, men et cateringfirma vurderer, at prisen for festen nok nærmere har kostet mellem 30-35.000 kroner. - Det er voldsomt. Skatteyderne skal ikke betale for mere end en halv flaske vin under sådan en middag. Resten må man selv bekoste. Det er ikke rimelig anvendelse af offentlige midler og falder klart uden for både Finansministeriets og Forsvarets retningslinjer for brug af penge, siger professor i samfundsvidenskab på RUC Bent Greve.
Periode19 aug. 2009

Mediedækning

1

Mediedækning

  • TitelSkål i skibet: Flådens chefer på druk for dine penge
    Dato19/08/2009
    PersonerBent Greve